Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
e ovo je sada MINKEN... jedva čekam vidjet to sastavljeno :icon_thumright:
nego bero što se tiče felgi? ostaju one bijele, jel tak? :icon_scratch:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 29 Studeni, 2011, 06:35:09 ---e ovo je sada MINKEN... jedva čekam vidjet to sastavljeno :icon_thumright:
nego bero što se tiče felgi? ostaju one bijele, jel tak? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Da felge ostaju bijele!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D
Zasada imam nesto u planu sto se tice felgi,a sad vidjet cemo!!!
:toothy10: :toothy10: :toothy3:
Posto sam dobio par mailova od jutros od ljudi "kolko ce to kostati" da ne ponavljam:
Radi se o par 100-tina eura,necu reci koliko,ako je itko zainteresiran ali stvarno zainteresiran ima covjekov mail napisan na oklopu (zadnjem repu)
Dogovorite se najbolje sa njim ako bas netko zeli da mu on radi!!!
:icon_thumright:
Covjek ima 50 godina i ozbiljan je u svom poslu,nema cijenkanja i takvih gluposti!!!
Znaci koju cijenu on odredi to je ta cijena i gotovo.
:glasses2: :glasses2:
Ivan_drifter:
par stotina hmm 101 euro :o :o :o fino za te pare!, :toothy3: :toothy3:
steeef:
nisam ljubitelj perli i tih šljokica efekt boja,al majstor je napravil vrhunski posel i svaka čast...
i ideja vlasnika je orginala i komplicirano razrađena,pohvalno :icon_thumright:
dok to smontiraš na skuter,nabavi neki kurton za njega proziran da se lak zaštiti i da ni mušje g#vn% nebude na njemu ;)
btw,kolko motul plača za reklamu?to mi se neuklapa al ak je dobra para bum ga i ja reklamiral :laughing7:
Drnda:
nepregledno zbog hrpe slika , ali ajde preci cu preko toga..
blatobran mi je jeben radi tog 3d efekta zvijezda.. inace nisam ni ja ljubitelj svega toga kao ni stef, ali posao je prejeben i stvarno super izgleda..
jedino mi se sad ono na spojleru bijelo ne uklapa. mozda kad se sklopi sve ce mi biti drugacije , vidjeti cemo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju