Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
steeef:
onaj iz čakovca je bil samo serijala uredno pobojana..
onaj monster energy i dc su mi k**ra* palac isfurani ko i taj ken blok,pozer i glumac..prije bi na skuter naslikal betty boop..
tak da se taj nemre ni uspoređivat s ovim berinim tj ni jednim od berinif sf-ova (science fiction) :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 25 Studeni, 2011, 16:09:31 ---onaj iz čakovca je bil samo serijala uredno pobojana..
onaj monster energy i dc su mi k**ra* palac isfurani ko i taj ken blok,pozer i glumac..prije bi na skuter naslikal betty boop..
tak da se taj nemre ni uspoređivat s ovim berinim tj ni jednim od berinif sf-ova (science fiction) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Fala puno!!!
:icon_thumright: :notworthy:
Betty Boop,Jessica Rabbit i ostale pin up curice to mi je uvijek bilo fora,i razmisljao sam mozda ubaciti negdje di se nevidi ovako nekakvu sliku!!!
:icon_thumright:
Mozda ispod sica ili negdje,ono kad dignes a dolje teta.Zasad nista vidjet cemo treba i sic i svasta nesto raditi pa mozda i bude danas sutra!!
:icon_thumright: ;D
steeef:
--- Citat: B.E.R.O. - 25 Studeni, 2011, 16:36:27 ---Fala puno!!!
:icon_thumright: :notworthy:
Betty Boop,Jessica Rabbit i ostale pin up curice to mi je uvijek bilo fora,i razmisljao sam mozda ubaciti negdje di se nevidi ovako nekakvu sliku!!!
Mozda ispod sica ili negdje,ono kad dignes a dolje teta.Zasad nista vidjet cemo treba i sic i svasta nesto raditi pa mozda i bude danas sutra!!
:icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---
super su mi te 'starinske' ikone i crtne ručnom starijim tehnikama...takav airbrush je jeben za imat naslikan na motoru il nečem trečem..
B.E.R.O.:
--- Citat: steeef - 25 Studeni, 2011, 16:48:58 ---super su mi te 'starinske' ikone i crtne ručnom starijim tehnikama...takav airbrush je jeben za imat naslikan na motoru il nečem trečem..
--- Kraj citata ---
Da to i ja volim,meni je to prejebeno!!!
Pogotovo te 50,60,70 god. americka povijest i to meni je sve zakon.
Ili ovako nesta:
enel:
Predobro izgleda Bero :toothy9: ! ! ! !
Izgleda da imas talenta i filinga da radis sa photoshopom i sa bojama :laughing7: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju