a šta ja znam dobro je ali mi se ne sviđa
nema šta, extra se radi i extra je odrađeno ovo što je...
inače nisam ljubitelj toga oslikavanja po skuteru, nekako mi je to ono više za show i izložbe, ne baš za vozit se,,, malo mi je kao kičavo... ali cijenim taj posao... stvarno umjetnički rad
sad nema padanja bero ima da se ne voziš više laganini 30 po gradu, već 12,64
Pa znas da sam i radio tako motor da izgleda kao show bike!!!
Imao sam godinama nekakve vizije da napravim nesto sto nitko nema,ove godine bio sam u Veroni na Bike Expu i to je prelilo casu...
Tamo su bile prerade motocikala oslikavane kao replike i sta ti ja znam,imale su skupe dijelove ovijesa,kocnica i razne dodatne opreme.Vidio sam to i prije ali ovo kad sam vidio na tom mijestu i ne samo jednog vec njih 20,razbolio sam se!!!
Htjeo sam to napraviti sebi za dusu,ovo mi je bio prvi motor u zivotu (sta je ostalo od prvog,a to je rama i papiri
) i onda sam odlucio njega srediti!!!
Ostaviti skoro originalni izgled skutera sa atraknivnim izgledom,i raznim dodatnim dijelovima.
Yamaha mi je bila za provozat se i izgustat i bilo mi je zao dr#at% po njoj jer je bila nova.
Iako ko zna sta ce se dogoditi danas sutra!!!
Sto se tice skutera,on ce sluziti za svakodnevnu upotrebu nece biti kod kuce i stajati prekriven ceradom.Ako sam to platio hocu da i gustam u tome.imam i godina tako da ni ne mislim sad visiti na skuteru moje vrijeme polako prolazi...
Treba misliti na nekakve druge stvari u zivotu!!
A sto se kica tice kako si ti napisao
,kod mene jednostavnosti ne postoje ja volim npr.naljepnice na motoru,volim razne pi*darijice... bla bla,volim kad motor ima detalja.
Nevolim jednobojne boje,tipa obojat cu motor u plavo,bijelo,crveno u neke kombinacije boja npr. 2 boje crna i zuta,nedaj boze da netko stavi trecu boju.
Volim atraktivnost!!!
A sto se tice padanja,u zivotu sam padao sa motora ne kazem da nisam!!!
A sad ako padnem,boze moj nece mi biti svejedno.Ali rekao sam da mi skuter stajati nece.
Hvala na pohvalama!!!