Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (124/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 03 Studeni, 2011, 23:46:14 ---slike nosaca :jerk: :jerk: :jerk:

a pitanje zakaj odlazi na par tjedana???? kaj ides na more? hehe :laughing3:
bero ako nebudes imo kaj radit tih par tjedana pokupi dragu i za zg ima tu kod mene posla ..oko motora a i ostalih smijestaj i hrana zagarantirani:D

--- Kraj citata ---
Jaoj brate,ja zaboravio tebi nosac slikati!!!
 :omfg: :omfg:
Nisam Kitty otkrivao danas,vidis stoji na slikama ispod tamno plave cerade a nisam je otkrivao danas,pa sam zaboravio.
Sutra ti slikam obecavam!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

A skuter odlazi na seoski turizam,ide kod jednog gospodina koji ce da napravi perverziju!!!
Tocnije u RS...  ;D
Mora ici cijeli zbog bojanja nemoze samo u komadima,mora biti kompletan!!  :icon_thumright:
A za posjetu nemogu sada nikako kad budem jednom isao javim ti se svakako,nemogu uhvatiti slobodnog vremena... jebiga!!!!
 :drunken_smilie: :drunken_smilie: :frajer:

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 03 Studeni, 2011, 23:55:12 ---Jaoj brate,ja zaboravio tebi nosac slikati!!!
 :omfg: :omfg:
Nisam Kitty otkrivao danas,vidis stoji na slikama ispod tamno plave cerade a nisam je otkrivao danas,pa sam zaboravio.
Sutra ti slikam obecavam!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

A skuter odlazi na seoski turizam,ide kod jednog gospodina koji ce da napravi perverziju!!!
Tocnije u RS...  ;D
Mora ici cijeli zbog bojanja nemoze samo u komadima,mora biti kompletan!!  :icon_thumright:
A za posjetu nemogu sada nikako kad budem jednom isao javim ti se svakako,nemogu uhvatiti slobodnog vremena... jebiga!!!!
 :drunken_smilie: :drunken_smilie: :frajer:

--- Kraj citata ---
ajde dobro bero oprosteno ti je ipak si mlad i zaljubljen bio sam i ja u tvojim godinama (:))  )
perverzija kazes,ja lajkett

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 04 Studeni, 2011, 00:00:14 ---ajde dobro bero oprosteno ti je ipak si mlad i zaljubljen bio sam i ja u tvojim godinama (:))  )

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:

Drnda:
previse lego NHF :happy8:

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 03 Studeni, 2011, 23:46:14 ---slike nosaca :jerk: :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---
Evo ih kako sam obecao:

ovako to izgleda sa tablicom:

A imao sam danas i pomoc,namontirao sam nogaru centralnu da ga mogu prevesti i centrirao rep,osmirglao ga i namontirao undertail da sve bude pic pic!!!
Evo majstora.

zove se Dodo i pregledao je gume i auspuh!!!

;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju