Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
Deny:
a kakav je dado,bas je gay nekako,imao sam slicnog macka ali je neslavno zavrsio ,da pregazio sam svog macka :icon_thumright:
mhr-team:
bero fušeru oštetio si boju sa nosača tablice ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: Deny - 04 Studeni, 2011, 20:39:22 ---a kakav je dado,bas je gay nekako,imao sam slicnog macka ali je neslavno zavrsio ,da pregazio sam svog macka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nije Dado vec Dodo!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: ;) >:(
i nije gay vec je mali slatki bijeli pahuljasti macak...
:icon_tongue: :icon_tongue:
;D
--- Citat: mhr-team - 04 Studeni, 2011, 20:46:53 ---bero fušeru oštetio si boju sa nosača tablice ;D
--- Kraj citata ---
A to kad sam stezao tablicu da vidim da li je ravno,a jebiga znam a bilo je obojano vrhunski.
i jos se susilo3 -4 dana!!! :icon_scratch:
moj grijeh,moj grijeh moj preveliki grijeh...
;D ;D ;D
Sjecam se malo neceg. :pop: :pop: :toothy12:
Ivan_drifter:
bero zahvaljujem na slikama:)) samo neznam ovo kak cu izvest za nosac za celjust ...hmm ja cu za amortizer? kaj i kupovni ide oko sarafa za celjust? ili si ti to malo preradio!?
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 05 Studeni, 2011, 00:31:54 ---bero zahvaljujem na slikama:)) samo neznam ovo kak cu izvest za nosac za celjust ...hmm ja cu za amortizer? kaj i kupovni ide oko sarafa za celjust? ili si ti to malo preradio!?
--- Kraj citata ---
Kakvi kupovni??
To sam ja radio.
:icon_thumright:
A na njemu je na prihvatu za celjust,ako imas celjust rijesis sa malo duzim vijkom.
na svom imam na amortizeru ali cu raditi drugacije nije dobro ispao mora da bude estetski,tj. mora da bude ljepsi!!!
:icon_thumright: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju