Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (123/316) > >>

mhr-team:
 :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ovo za šmirglanje znam kako ti je  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

inače motor je MINKEN...
jedino što bih volio vidjeti da undartail bude fixni... iako je i ovako dobar  :icon_thumright:
mislio sam da ga sa smolom napraviš iz jednog komada, da bude spojen sa repom, znam zahtjeva to posla, ali ako ti se da bilo bi još bolje  :icon_thumright:

B.E.R.O.:
Znam na sta mislis!!!  :)
Ali nebi htjeo zbog registracije (nosac tablice),a i rep je u svrsenom stanju zao mi ga je ljepiti.
Ostat ce ovako i zbog bojanja kako sam zamislio!!!
 :icon_thumright:
A bas sad vise ni nemam toliko vremena,moram za koji dan voziti skuter tako da mi je ostalo da jos sredim tj. da pripremim jos to sto moram zavrsiti i bebica odlazi na par tjedana!!!
 :'( :'( :'( :'(
A ja cu da budem tuzan...  :( :(

Ivan_drifter:
slike nosaca :jerk: :jerk: :jerk:

a pitanje zakaj odlazi na par tjedana???? kaj ides na more? hehe :laughing3:
bero ako nebudes imo kaj radit tih par tjedana pokupi dragu i za zg ima tu kod mene posla ..oko motora a i ostalih smijestaj i hrana zagarantirani:D

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 03 Studeni, 2011, 23:41:30 ---Znam na sta mislis!!!  :)
Ali nebi htjeo zbog registracije (nosac tablice),a i rep je u svrsenom stanju zao mi ga je ljepiti.
Ostat ce ovako i zbog bojanja kako sam zamislio!!!
 :icon_thumright:
A bas sad vise ni nemam toliko vremena,moram za koji dan voziti skuter tako da mi je ostalo da jos sredim tj. da pripremim jos to sto moram zavrsiti i bebica odlazi na par tjedana!!!
 :'( :'( :'( :'(
A ja cu da budem tuzan...  :( :(

--- Kraj citata ---

istina, šteta je ipak su nove maske, prem da ono... nikad ne znaš  :icon_thumright:

Ivan_drifter:
kaj bero maske na lakiranje a ti budi seoski fanton koji se vozi na mopedu bez maski.... :laughing7: :laughing7:

ps: meni neka baba zvala muriju kad sam se bez plastika vozil po zadnjem...kaze ugrozava seosku dijecu!!
a ja samo peglo poo zadnjem u kasne nocne sate bez ikakve signalizacije  :dontknow: :dontknow: ko zna kaj je babi :laughing7: :laughing7:(2 dana nakon pukla mi rama) haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju