Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (122/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 02 Studeni, 2011, 22:23:04 ---e daj molim te opsirnije poslikaj nosac tablice dise drzi i to!, ja sebi bi izradio takav!:...tnx

--- Kraj citata ---
Slikam ti ga po danu!!!
Ovo sam navecer slikao pa je zato malo losija slika.
Sutra!!!

--- Citat: mhr-team - 02 Studeni, 2011, 22:29:32 ---ma nisi me skužio, ali nema veze  ;D
ugl. zezam te jer ti je sve bilo ono tip-top... tvornički bez "fuš" prerada  ;D
a sad je nosač tablice ajmo reći "fuš" jer ga nije tvornica pravila  :laughing7:

inače odlično si ga riješio, puno bolje nego oni tvornički što se prodaju po scooter shopovima  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Kako nije tvornica,made by Bero tvornica!!!
 ;D ;D

--- Citat: Ivan_drifter - 02 Studeni, 2011, 22:33:52 ---bero moras anti pivu platit napiso je 3000 post u tvojoj temi.. uhh  to je jako bitno u danasnje vrijeme :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
Pa to je normalno da on pise,al on ti je i uzivo isto takav nemozes doci do rijeci od njega.
Puno prica!!!  ;D ;D
A za pivu pa znas da to nije problem,platim mu i dvije ako se dovuce sa kosacicom do Vk,ali je to nemoguce jer ima Piaggio masinu...  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Ipak je to predugi put za jednog talijana,bez sarafanja!!!
 :laughing7:

Ivan_drifter:
s 30 litara benzina 6 litara motula i 3 seta termogrupi i jednom izmjenom radilice i blokova ce stic iz prve! :hmh: :hmh:

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 02 Studeni, 2011, 22:46:40 ---s 30 litara benzina 6 litara motula i 3 seta termogrupi i jednom izmjenom radilice i blokova ce stic iz prve! :hmh: :hmh:

--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll:
Kralju!!!  :icon_thumright:

:predstava: :predstava:
Cekam odgovor od prozvanog gospodina!!!
 :laughing7: :laughing7:

mhr-team:
što reći na te berine riječi... koju poruku poslati? kome???
komentar na sve ovo je u pjjjjjicku materinu, strašan komentar dijete moje ;D

nema ovaj bero zahvalnosti, umjesto da mi čestita 3000-i post i to što mu spamam temu on ovako,,, sremota, kako te samo boga nije strah  :angry7:

B.E.R.O.:
Evo konacno se pocelo malo raditi oko moga!!!
 ;D ;D
Posto se blize nekakvi veliki lijepi radovi,treba skuter pripremiti za to!!!
 :icon_thumright:
Osmirglana je plastika kod volana sa vodenim 400 i zasarafljena na skuter da se vidi kako sjeda.
Rep je namontiran,treba ga sutra namijestiti da sjedi sve kako treba,zazori i to i presmirglati ga...
I onda dalje redom...

I iskreno mogu vam reci da mi je pun k... smirglanja!!!
 ::) ::)
Nemogu vise!!!  :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju