Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (303/316) > >>

luka.ck:
o na lijepom plavom dunavu... :icon_biggrin:

bio sam tu pred 10 godina.

vidim motorini su i dalje mazeni i pazeni. bravo, tako treba. :icon_thumright:

ja imam remen artek (765x17,5), 500km ga vozim i za sad sam zadovoljni s njim.

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 01 Svibanj, 2012, 00:03:42 ---Ok,pa pitam cisto iz iskustva da li ima sta dobro da je netko bio zadovoljan kad ima milijardu proizvodjaca.
Ja sam dosad svasta probao ali original mi je jos najbolji bio!!!
 :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ako imas doma podlosku debljine 2-3mm da pase na onaj tuljak di ide centralni feder stavi pa probaj  :icon_thumright:
Ili stavi torsion control....samo da pojacas malo oprugu  :icon_thumright:
Ja vozim sa tom podloskom i sve 5.  Isto mi je kad se zagrijao imao rupu oko 50km/h koja bi bila izrazenija kad vozis u brdo.

mhr-team:

--- Citat: B.E.R.O. - 30 Travanj, 2012, 23:31:40 ---Ako ti meni posaljes od Antonije sliku ja cu tebi od Ivane jos koju nije problem.
Ako stavis od Puga masinu onda idemo jer mi se neda te slepati kuci,znas.  :toothy12: :toothy12:
Nisi bio u VU pa imas 40 km do tamo,nisi bio u Sims-ima na punjenom hamburgeru sa dvije lepinje punjene kulenom i sirom,i puno priloga.I jos uz to pomfri...  :nono: :nono: :klopa: :klopa:

--- Kraj citata ---

ma stavio bi ja od puga, ali sam prespor sa njom a ipak bi nas dvoje bilo na kosačici  :laughing7:
eto, javim se... pa odemo na amburger  ;D

B.E.R.O.:
Napravio sam zenin skuter.  ;D
Ide kao raketa!!!!
 :headbang:

Imao je rupu na 50-60 km/h,to je sad rijeseno.
Kako pa lijepo,zasto da bude jednostavno kad moze biti komplicirano!!!   ;D
Ja sam isao jednostavno i stavio sve novo...  :icon_tongue:
Novi remen ( hvala Ivanu Drifteru koji je bio tako dobar pa ga poslao,pusa velika imas pivo kad se vidimo  ;) :-* )
novo ali skroz novo kvacilo original komplet sa polutkama i centralom i oprugicama,novo zvono kvacila,novi original variomat,7 grama rolice i dizna 64.
Da i novi lezaj i semering primara malo je probalio semering pa kad sam njega mijenjao promijenio i lezaj odmah,i dobila nove ukrasne ili kromirane polirane vijke dekla.
 :icon_thumright:

Treba staviti jos novu svijecicu BR8HS i na Mjesec mozes sa njime,ide lijepo samo treba jos sve sjesti kako treba.
 :notworthy: :notworthy:
Hvala Isusu...
 :frajer:

Tomi_ZG:
Bokte pa ti si promjenio cijeli prijenos  :o
Trebao si jedino uzet neki aftermarket variomat tipa multivar ili speedcontrol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju