Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (304/316) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Svibanj, 2012, 00:31:02 ---Bokte pa ti si promjenio cijeli prijenos  :o
Trebao si jedino uzet neki aftermarket variomat tipa multivar ili speedcontrol

--- Kraj citata ---
Nisam sve  ;D ,ostao mi je primar i sekundar i par lezaja u njemu,da i novo ulje je unutra.
 :icon_thumright: ;D

Zasto da uzimam neki aftermarket dio kad cu popusiti sa njim  :dontknow: ,i zasto da bacam pare kad sve te nove dijelove imam kod kuce sa strane cuvam ih za k**ra*.  ::) :dontknow:
Popizdio sam i ugradio je kod nje pa nek se cura vozi kako treba,iz variomata sam cak izvadio i blokadu koja je bila na njemu cijelo vrijeme!!!
 ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: B.E.R.O. - 19 Svibanj, 2012, 00:39:47 ---Zasto da uzimam neki aftermarket dio kad cu popusiti sa njim  :dontknow: ,i zasto da bacam pare kad sve te nove dijelove imam kod kuce sa strane cuvam ih za k**ra*.  ::) :dontknow:

--- Kraj citata ---
Aha,a ja sam mislio da si to sve sad novo kupoval  ;D

B.E.R.O.:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Svibanj, 2012, 00:44:41 ---Aha,a ja sam mislio da si to sve sad novo kupoval  ;D

--- Kraj citata ---
Pa novo je!!!  :dontknow: :icon_thumright:
A i da sam kupovao najvjerovatnije bi uzimao original!!!
 ;)

marin-w:

--- Citat: B.E.R.O. - 19 Svibanj, 2012, 00:27:40 ---Napravio sam zenin skuter.  ;D
Ide kao raketa!!!!
 :headbang:

Imao je rupu na 50-60 km/h,to je sad rijeseno.
Kako pa lijepo,zasto da bude jednostavno kad moze biti komplicirano!!!   ;D
Ja sam isao jednostavno i stavio sve novo...  :icon_tongue:
Novi remen ( hvala Ivanu Drifteru koji je bio tako dobar pa ga poslao,pusa velika imas pivo kad se vidimo  ;) :-* )
novo ali skroz novo kvacilo original komplet sa polutkama i centralom i oprugicama,novo zvono kvacila,novi original variomat,7 grama rolice i dizna 64.
Da i novi lezaj i semering primara malo je probalio semering pa kad sam njega mijenjao promijenio i lezaj odmah,i dobila nove ukrasne ili kromirane polirane vijke dekla.
 :icon_thumright:

Treba staviti jos novu svijecicu BR8HS i na Mjesec mozes sa njime,ide lijepo samo treba jos sve sjesti kako treba.
 :notworthy: :notworthy:
Hvala Isusu...
 :frajer:

--- Kraj citata ---
To je to! I ja sam svom tako nastimao i trosi oko 4litre. Dizna 64,igla skroz dole,polini ëilter i airbox sa tunelom,extra,6.7 i malo pojacao serijski feder jer je isto imao rupu.. Svjecica br8. Koje remen i dimenziju imas ?

B.E.R.O.:

--- Citat: marin-w - 19 Svibanj, 2012, 01:27:46 --- To je to! I ja sam svom tako nastimao i trosi oko 4litre. Dizna 64,igla skroz dole,polini ëilter i airbox sa tunelom,extra,6.7 i malo pojacao serijski feder jer je isto imao rupu.. Svjecica br8. Koje remen i dimenziju imas ?

--- Kraj citata ---
Igla je na sredini,dizna 64 nek se bolje hladi airbox bez tunela i da Extra je gore.
Rolice su 7 grama iako bi mogle i teze jer ona ima 55 kg,sa mnom ide i ovih 7 grama ali sa njom malo ipak prevrtava...
 :dontknow:
Svijecica da BR8HS pogotovo jer je zracnjak!!!  :icon_thumright:
Remen je Malossi X Special za Peugeota,dimenzije nemam pojma ali znam da sjedne u polutke nesto prekrasno za vidjeti.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju