Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
mhr-team:
svaka čast bero...
sve 5, samo mislim da je tvoja slika viška i totalno nepotrebna, bolje da si stavio još jednu ivaninu sliku, al ajd... oprostit ću ti jer još si mlad i neiskusan ;D
inače sviđa mi se sve ovo, lagana vožnjica u tvom stilu, slikanje kraj dunava, odlično... eto čim kosačica bude gotova i registriram je, dolazim do vk pa idemo malo do vukovara gdje nažalost nikada nisam bio :sad1:
Tomi_ZG:
--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2012, 20:44:02 ---sve 5, samo mislim da je tvoja slika viška i totalno nepotrebna
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Inače lijepe slike,baš si pašu zajedno skuteri,al nekak mi je hello kitty ljepši,a u biti ženski skuter :dontknow: ;D
Bit će da je to zbog privjeska za ključeve ;D
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 30 Travanj, 2012, 20:35:09 ---Poljini,maljosi :laughing7: :laughing7:
(NEMOJ MENE SLUŠAT,PRIČAM GLUPOSTI!!)
Lijepi su :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Savijeti su dobro dosli od bilo koga.
:icon_thumright:
--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2012, 20:44:02 ---svaka čast bero...
sve 5, samo mislim da je tvoja slika viška i totalno nepotrebna, bolje da si stavio još jednu ivaninu sliku, al ajd... oprostit ću ti jer još si mlad i neiskusan ;D
inače sviđa mi se sve ovo, lagana vožnjica u tvom stilu, slikanje kraj dunava, odlično... eto čim kosačica bude gotova i registriram je, dolazim do vk pa idemo malo do vukovara gdje nažalost nikada nisam bio :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako ti meni posaljes od Antonije sliku ja cu tebi od Ivane jos koju nije problem.
Ako stavis od Puga masinu onda idemo jer mi se neda te slepati kuci,znas. :toothy12: :toothy12:
Nisi bio u VU pa imas 40 km do tamo,nisi bio u Sims-ima na punjenom hamburgeru sa dvije lepinje punjene kulenom i sirom,i puno priloga.I jos uz to pomfri... :nono: :nono: :klopa: :klopa:
Sram te bilo!!!
;D
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Travanj, 2012, 20:53:59 --- :toothy12:
Inače lijepe slike,baš si pašu zajedno skuteri,al nekak mi je hello kitty ljepši,a u biti ženski skuter :dontknow: ;D
Bit će da je to zbog privjeska za ključeve ;D
--- Kraj citata ---
To je bio moj privjesak ali sam ga proslijedio curi ne pase mi uz skuter.
Trazim kricavo zelenu vjevericu ali nisam nasao jos nijednu radioaktivnu pa da je prepariram.
;D
Vjerovatno imas nesto gay kad ti se svidja Kitty,mora da je to.
:dontknow:
Koji remen??
radomir.g:
Ne znam kakve su dimenzije kod ostalih proizvodjaca, ali ja uzimam Stage 6 (Bando) od kad sam krenuo sa tuningom i uvek se motor odlicno ponasa. Polozaj u polutkama je idealan, performanse se ne menjaju kad se prenos zagreje itd. Cenu mu je tu negde oko 20e kao i ostali..
B.E.R.O.:
--- Citat: radomir.g - 30 Travanj, 2012, 23:47:59 ---Ne znam kakve su dimenzije kod ostalih proizvodjaca, ali ja uzimam Stage 6 (Bando) od kad sam krenuo sa tuningom i uvek se motor odlicno ponasa. Polozaj u polutkama je idealan, performanse se ne menjaju kad se prenos zagreje itd. Cenu mu je tu negde oko 20e kao i ostali..
--- Kraj citata ---
Ok,pa pitam cisto iz iskustva da li ima sta dobro da je netko bio zadovoljan kad ima milijardu proizvodjaca.
Ja sam dosad svasta probao ali original mi je jos najbolji bio!!!
:dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju