Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (280/316) > >>

Tomi_ZG:
Stvarno apoteka,šteta ga i vozit po cesti kak je čist  :icon_thumright:
Al imaš živce i volje za to polirat,ja bi pukel na mozak da moram ispolirat i jednu ručicu kočnice  ;D

sladjan94:
Meni nikako ne ide u glavu cim to polirate sve?Jel neke posebne krede kao sto sma negdje procito ili moze samo papir i ozezi?Koji papir i sta jer sam i ja mislio mozda polirati rucice kocnica i ove dole za noge suvozaca i jos nekih sitnica!  :icon_tongue:

Domba:

--- Citat: sladjan94 - 09 Ožujak, 2012, 21:59:59 ---Meni nikako ne ide u glavu cim to polirate sve?Jel neke posebne krede kao sto sma negdje procito ili moze samo papir i ozezi?Koji papir i sta jer sam i ja mislio mozda polirati rucice kocnica i ove dole za noge suvozaca i jos nekih sitnica!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

imas paste, padove i toga dosta.

Uglavnom nije bas tako jednostavno :)

www.cro-detailing.com pa citaj :)

MALES SR180r:

--- Citat: sladjan94 - 09 Ožujak, 2012, 21:59:59 ---Meni nikako ne ide u glavu cim to polirate sve?Jel neke posebne krede kao sto sma negdje procito ili moze samo papir i ozezi?Koji papir i sta jer sam i ja mislio mozda polirati rucice kocnica i ove dole za noge suvozaca i jos nekih sitnica!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

šmirgl 240-400-600-800-1000-2000-purol pasta=cca 40-tak kn.....

možeš uzet i onaj set za poliranje sa dvije četke i dvije krede.....pa na bušilicu i gass.....

sladjan94:
Ok hvala druze pokusat cu pa kako ispadne! A Bero tvoja makina je za 10-ku!  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju