Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (281/316) > >>

sladjan94:
Druze puno hvala na objasnjenju danas sam rastavio kontrol tablu i uradio sve onako sa plovkom sad je super kad nema onda je dole kad ima tacno gore skroz ;) malo se sam bojao da cu pocupati sve kad sam skidao kazaljku sa one iglice ali dalo se nekako ;) pozz

B.E.R.O.:

--- Citat: sladjan94 - 10 Ožujak, 2012, 23:26:17 ---Druze puno hvala na objasnjenju danas sam rastavio kontrol tablu i uradio sve onako sa plovkom sad je super kad nema onda je dole kad ima tacno gore skroz ;) malo se sam bojao da cu pocupati sve kad sam skidao kazaljku sa one iglice ali dalo se nekako ;) pozz

--- Kraj citata ---
Pa sve je lijepo napisano,drago mi je da si uspio.
Znam da je netko pisao pa je meni bilo usput svejedno sam morao kod sebe napraviti pa sam onda objasnio postupak.
 :icon_thumright: ;)

Eto i 71 stranice.  ;D ;D
Dakle da napisemo koju pametnu da vi forumske babe mozete da citate i komentirate...
Top od mog auspuha je kupljen novi,salim se prepoliran je cijeli,rastavljen,zmijenjena vuna.  :toothy3:
Karbon je bio pomatirao pa sam skinuo znak od RR ( kojeg sam isto ispolirao )pa sam top prebrusio sa 1200 vodenim,i prelakiran je bezbojnim lakom.

Ispao odlicno,i auspuh je opran cijeli rastavljen i sastavljen.
Pa eto i par slika kako izgleda nakon 6 godina ( vec je toliko proslo  :icon_scratch: ) .
Da i prepolirao sam bilo je ovo RR crvenim slovima pisalo sad se sjaji,ako mi se ne svidi ovako ide ponovno kist,crvena boja i udri.  :dontknow: :dontknow:

I za Kitty ima novosti.
Trebao je sic biti gotov prosli tjedan  :drunken_smilie: ,a ono k...
Nista od toga,ustvari bio je on gotov ali cijeli crni sa glatkom kozom i jednim pink savom.
Sve kontra nego je trebalo biti,ja popizdio.Zena ga htjela objesiti sva sreca sto nije bila isla sa mnom kad sam isao po njega jer bi bilo krvi.  :toothy3: :toothy3:
I tako da je morao sve ponovno raditi.
Hrapava koza u dvije boje bijela i crna,nove spuzve i pink šav x2,i normalno kroj sica nije kao originalni.
Nego je namijesten po obliku zenske guzice  :happy3: ... sic u obliku tangi ili polutanga sic.
 :headbang: ;D
To je to,rezultat  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ivan_drifter:
ej tuneru sic je prejeben!

ps. ako trebas kaj dijelova javi se imam sveee svoje prodajem!

Domba:
Sic je prebrutalan.

mhr-team:
nema šta bero... vjerujem da je i ivana zadovoljna  :icon_thumright:
p.s. jedva čekam vidjeti tvoju kombinaciju za sic  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju