Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (279/316) > >>

B.E.R.O.:
Moja prva masina je napravila 75 000 km uz jedno mijenjanje karika,i bila ja AC.
 :icon_thumright:
Izdrzala bi jos 50 000 km sa original termo grupom da mi nije vrisnio prijenos i da je nisam rasprodao u dijelovima.
Cilindar i klip su bili novi kaad sam ih rastavio!!!   :headbang:

--- Citat: ivan_speedy - 09 Ožujak, 2012, 07:45:26 ---Bero blokovi su ti  :notworthy: :notworthy:

Ja priznajem da moji nisu upola cisti ko tvoji  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Uvijek su takvi  ;) ,samo se od voznje nakupi masnoga ispod dekla i bloka od karburatora,i masti sa kojom se podmazuju neki dijelovi u prijenosu.
Poslije registracije kad vracam variomat bez blokade cijelu masinu operem i sredim tako da bude spremna za cijelu sezonu. tj. cijeli motor i boli me briga.
Ako slucajno nesto vrisne zamijenim i to je to.
 :icon_thumright: ;D

--- Citat: ivan_speedy - 09 Ožujak, 2012, 07:48:48 ---E jel ti to imas serijske rolice sa zxom ili dok si isao na tehnicki si stavio serijski spuh i rolice  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Seriske rolice imam sa ZX om jer mi sa svim laksima prevrtava.
Kad idem na tehnicki imam seriski auspuh sa blokadom i originalni variomat novi sa blokadom pa to stavim.
Nije mi problem jer mi je to razlog da odmah cijeli motor pregledam.
 :frajer:

Drnda:
proklete picajzle  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

B.E.R.O.:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Ožujak, 2012, 17:20:46 ---proklete picajzle  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Evo ti jos pa umri.
 ;D ;D

Danas sam polirao neke pi*darijice ( selna od auspuha,nogare... ),ispalo je polirano.
I cepove gdje se nalaze rupe za retrovizore isto.
Ima jos pi*darija ali ne stignem nikako,bit ce sezona nije pocela jos.
 :icon_thumright:

mhr-team:
ma pravi mali gemišpatenkirhen  ;D

ivan_speedy:
Opa,lepo lepo daj sutra skuter stavi u bunker da ga vidim dok se nađemo  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju