Tehnički kutak > Garaža

Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition

<< < (278/316) > >>

mhr-team:
znači počistio si ga od viška supstanci  :laughing7:

p.s. jedva čekam da ti zariba, pa da nabaciš neki bar base kit, jednostavno taj skuter to traži  :headbang:

B.E.R.O.:

--- Citat: mhr-team - 08 Ožujak, 2012, 23:35:27 ---znači počistio si ga od viška supstanci  :laughing7:

p.s. jedva čekam da ti zariba, pa da nabaciš neki bar base kit, jednostavno taj skuter to traži  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ne ja sam ga cistio od prljavstine.
... a ne tu nekih,gluposti.
  ::)  ;D ;D

Zaribat nece nikad ipak je to Peugeot a ako bude ide komplet Poljini gore,ali nesta sto traje kao  Poljini sport.
 :icon_thumright: :icon_thumright:

mhr-team:
ma daleko od toga da će on zaribati, uz održavanje i sve, može preći i 100 000... ali bez napuhavanja, osobno znam dvojicu momaka, jedan je sa mnom išao u srednju, imao sf-a i rekao bih da ga uopće nije niti održavao, vozio na rezervi sa uljem, kao da je sipao šljunak u njega a ne ulje... ali je motor napravio nekih 80 000km... a u selu do županje (bošnjacima) sam čuo da je liku okrenio sat, znači 100 000... a ti bero svog održavaš maximalno, tako da 100 000 uz mijenjanje, karika, eventualno klipa može bez problema...  :icon_thumright:

ivan_speedy:
Bero blokovi su ti  :notworthy: :notworthy:

Ja priznajem da moji nisu upola cisti ko tvoji  :icon_scratch:

ivan_speedy:
E jel ti to imas serijske rolice sa zxom ili dok si isao na tehnicki si stavio serijski spuh i rolice  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju