Tehnički kutak > Garaža
Speedfight PEUGEOT Factory Racing & Hello Kitty Edition
B.E.R.O.:
Danas sam bio na tehnickom i registraciji pa eto registriran je iducih godinu dana.
:dontknow: ;D
Sutra pregled stanja valjcica,remena,antifriza.
Promijena staklene vune u auspuhu,zamijena svijecice ( nije mijenjana jedno 2 godine :toothy3: ),zamijena ulja u prijenosu.
Spajanje pozicija na kontakt bravu.
Poliram nogare suvozaca par dana vec,imao sam jedne nove novcate nisu bile 200 km na motoru pa sam njih obrusio nedostatke i poliram ih da se sjaje kao cijeli motor.
;D
Uglavnom pripreme za sezonu. ;)
sladjan94:
Pokusat cu odraditi ovo sa plovkom nadam se da ce ispast ok ;)!
B.E.R.O.:
--- Citat: sladjan94 - 07 Ožujak, 2012, 22:40:22 ---Pokusat cu odraditi ovo sa plovkom nadam se da ce ispast ok ;)!
--- Kraj citata ---
Mora!!!
:dontknow:
Sve ti je objasneno.
mhr-team:
i što je reko čiko na tehničkom :toothy12:
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 08 Ožujak, 2012, 11:31:29 ---i što je reko čiko na tehničkom :toothy12:
--- Kraj citata ---
Neki glupi ciko bio,ali primio me odmah bio je znatizeljan inace moram uvijek cekati i cak mi je dao i da naljepnicu naljepim,koju ja nisam naravno naljepio!!!
;D ;D
Naravno poslije registracije sam poskidao sve nepotrebne dijelove,danas sam cistio masinu oko 2-3 sata. :drunken_smilie:
Bila je malo prljava normalno kad se motor vozio cijelu proslu godinu. :dontknow:
Pregledane su rolice remen,kvacilo,karburator,filter,antifriz i sve potrebno.
Treba kupiti svijecicu i zamijeniti ulje i to je to sto se tice pripremanja za sezonu.
Zadnja felga je skinute i oprana kako treba jer ju je tesko oprati bijela je a nezgodno je krakove prati iznutra,auspuh je rastavljen,opran.Top je na poliranju i mijenjanju staklene vune.
Cetka,kist nitro razredjivac i krpa,i naravno dobra volja.
Rezultat neprocijenjiv:
Par od dolje:
I za kraj:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju