Općenito > Propisi
svijetla po zakonu
ziloryder:
Tako je nesmije se na prednjem djelu nista stavljat sta je plavo ili crveno pogotovo...ali naravo po kvartu i to tad ,jedino al po cesti :nono:
Sever:
--- Citat: ziloryder - 10 Ožujak, 2011, 18:57:59 ---Tako je nesmije se na prednjem djelu nista stavljat sta je plavo ili crveno pogotovo...ali naravo po kvartu i to tad ,jedino al po cesti :nono:
--- Kraj citata ---
da ali ovo nije plavo nego bijelo pokazem mu ja murijaku kaj pise na kutiji od ledica
filip190:
Možeš mu pokazivat kolko očeš,al lampica mora imat homologaciju, tj neki žig... :angry7:
Sever:
--- Citat: filip190 - 10 Ožujak, 2011, 23:07:58 ---Možeš mu pokazivat kolko očeš,al lampica mora imat homologaciju, tj neki žig... :angry7:
--- Kraj citata ---
alo kolko ja znam
po zakonu smiju biti bijela svijetla (xenon) i ova zuta normalna a ja imam bijele diode
uostalom jedan frend ima na autu takve diode i nikad nista niti s murjom niti nikakvih problema na tehnickom
filip190:
Dosta ljudi na MB forumu je imalo problema baš radi "bijelih" le dioda za rasvjetu registracija... toga sam svjestan ali i ja ih imam na oba auta... :sad3:
Xenon je legalan... ali trebaš isto neku dozvolu tj homologaciju... tak mi neš frend pričo... nezz jel istina :laughing7:
Meni taj zakon skroz glup, pola autiju nema osvjetljenje registracije tj ne radi im... a dobrom djelu ne rade ni kratka svjetla... a oni se zamaraju takvim stvarima umjesto da ljude sa neispravnim autima zahebavaju... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju