Općenito > Propisi
svijetla po zakonu
malossi53:
ja nebi ništa dirao ,ako te zaustavi ljepo kažeš da ćeš ih zamijenit ,ako treba da ćeš mu pokazat ,i opet ih vratiš nazad.
tak sam ja imao neonke na motoru i uspio sam se dogovorit s pandurom .(napravio sam prekidač za gašenje )
filip190:
Ja sam imao neone, bili su stalno upaljeni, složio sam ih na kratko svjetlo... Nikad nisam imao problema za njih... :icon_thumright:
Sever:
--- Citat: malossi53 - 11 Ožujak, 2011, 22:49:32 ---ja nebi ništa dirao ,ako te zaustavi ljepo kažeš da ćeš ih zamijenit ,ako treba da ćeš mu pokazat ,i opet ih vratiš nazad.
tak sam ja imao neonke na motoru i uspio sam se dogovorit s pandurom .(napravio sam prekidač za gašenje )
--- Kraj citata ---
ove bijele pozicije budem ostavil
a ova bijela svijetla dolje kraj blatobrana su posebno na perkidac
;D
mhr-team:
da se nadovežem malo na temu kad se već raspravlja o svjetlima...
negdje sam čuo da su na skuterima do 50ccm dovoljna samo kratka svjetla, tj. da ne moraju imati dugo svjetlo? sad dali je to istina ili :icon_scratch: ???
Sever:
--- Citat: mhr-team - 12 Ožujak, 2011, 12:45:09 ---da se nadovežem malo na temu kad se već raspravlja o svjetlima...
negdje sam čuo da su na skuterima do 50ccm dovoljna samo kratka svjetla, tj. da ne moraju imati dugo svjetlo? sad dali je to istina ili :icon_scratch: ???
--- Kraj citata ---
a gle sad neznam ni ja
moja luna ni nema serijski dugo svijetlo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju