Općenito > Generalno o skuterima

veća lil manja kubikaža ????

<< < (5/10) > >>

Iwo SR Tuono:
Što manje kubika i što više okretaja  ;D

Deny:
BB

dusVu:
ma uzmi vx a i kad budes imo para stavis 200 masinu i miran si...po meni je puno bolje uzet jaci skuter do nekih 300 cc (dalje se ne isplati , bolje kupit pravi motor) nego se hebat na 50 ici koja trosi 4 litre i neide ku*ca i trosit jos na ulju...serijala se najvise isplati a tebi bi serijala 50 brzo posto preslab...

dino895:
Znači ubiti bb su ponu bolji...sad imam pežo vivacity...mislim ne sad već ga imam dvije godine ali oću reć...ide ko kur!!c...mislim spor...negdje 70...to mi je ko da stojim na mjestu... :sad1:

Zanima me...koji bi mi skut preporučili...znači bb...dal se više isplati uzet sp 180 ili vxr 200 ili sr 150...koja je razlika između tih skuta,kako idu,koliko troše  :sad1: :help:

pralas:

--- Citat: dino895 - 07 Ožujak, 2011, 14:34:33 ---Znači ubiti bb su ponu bolji...sad imam pežo vivacity...mislim ne sad već ga imam dvije godine ali oću reć...ide ko kur!!c...mislim spor...negdje 70...to mi je ko da stojim na mjestu... :sad1:

Zanima me...koji bi mi skut preporučili...znači bb...dal se više isplati uzet sp 180 ili vxr 200 ili sr 150...koja je razlika između tih skuta,kako idu,koliko troše  :sad1: :help:

--- Kraj citata ---
vec bi uzimao sp-a a nemas ni polozeno i jos 15 god,tebi ocito nije do zivota ???
daj smiri tenzije,prvo nes slabije uzmi pa sve jace...vx125 bi bio taman

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju