Općenito > Generalno o skuterima
veća lil manja kubikaža ????
dusVu:
sp 180 i sr 150 su ti 2t a vxr je 4t....to je prvo....onda sp 180 vodeno hladenje vxr takoder ,a sp ide bolje i laksi je i dobro ustelan trosi mozda litru vise...sr 150 zracno hladenje neznam kak ide.. sp-a ti je sreca ako nades nekog apoteku dok recimo kolko vidim sr 150 se nade za ajmo rec malo novaca( nekih 1000 eura) ...vxr imas stari i novi model i od starog imas gus ili alu ...neznam za novog...bla bla ugl ..guglaj malo...ja bi uzeo vxr :icon_thumright:
dusVu:
...slazem se sa ivanom, vxr bi ti bio najbolji jer ti pase zbog vozacke (a1 kategorija) a i kad ti dosadi lako stavis 200 masinu...imas skuter koji solidno ide, ako ne fusaris i prckas previse po njemu nekvari se i briga te
edit : ne vxr nego vx sry
dino895:
Pralas neću sa svađat...meni je do života...ali ja vozim skutere otkad mi je 12 godina...a sad trenutno vozim i auto... :icon_thumright:
Misli što hoćeš ali meni je kroz ruke prošlo svašta od automatika i apn-a do Yamahe YZF-R125 i sp 180...nisu moji nego sam se vozo na njma...SAM... :icon_thumright:
I nisam ja reko da bi sad kupovao skut...nego sam još pri početku rekao da skupljam novce i da kasnije planiram uzet nesto...možda posle ljeta...u osmom mi je mjesecu 16...
Evo..tako da se nebi krivo skužili i da nebi mislili gluposti o meni...ako ste nešto krivo skužili sry :sad1:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: ivan pralas - 07 Ožujak, 2011, 15:13:08 ---vec bi uzimao sp-a a nemas ni polozeno i jos 15 god,tebi ocito nije do zivota ???
daj smiri tenzije,prvo nes slabije uzmi pa sve jace...vx125 bi bio taman
--- Kraj citata ---
Ako nece divljat i izigravat debila moze on i 1000ccm vozit,onaj ko je glup ubit ce se i na skuteru..znam vise njih koji su sa skutera ili tomosa presli na prave motore..sa 16 sam vozio 600ccm hondu vec..pazit u pocetku i priviknes se na tu brzinu ;)
3alfa3:
--- Citat: dino895 - 07 Ožujak, 2011, 16:34:50 ---Pralas neću sa svađat...meni je do života...ali ja vozim skutere otkad mi je 12 godina...a sad trenutno vozim i auto... :icon_thumright:
Misli što hoćeš ali meni je kroz ruke prošlo svašta od automatika i apn-a do Yamahe YZF-R125 i sp 180...nisu moji nego sam se vozo na njma...SAM... :icon_thumright:
I nisam ja reko da bi sad kupovao skut...nego sam još pri početku rekao da skupljam novce i da kasnije planiram uzet nesto...možda posle ljeta...u osmom mi je mjesecu 16...
Evo..tako da se nebi krivo skužili i da nebi mislili gluposti o meni...ako ste nešto krivo skužili sry :sad1:
--- Kraj citata ---
Onda kupi Gileru GP800. Bit ce ti vjerojantno dovoljno brza, a i potrosnja je kao BB 180ccm 2T ;D
ili Tmax500
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju