Općenito > Generalno o skuterima
veća lil manja kubikaža ????
dino895:
Ali uglavnom 4t puno isplativije...
cona_rab:
--- Citat: dino895 - 06 Ožujak, 2011, 22:29:16 ---Točno...imam 15 godina idem u ugostiteljsku školu za kuhara..parica se lagano kupe...sjedaju na bankovni račun...i trebam savjete da od vas na foruma...da vidim šta se više isplati...
A što se vozačke tiče...ja sam na malom otoku...nas policija ovdje baš i ne zeza..tako da vozačka i nije neki problem ako ne stvaraš gluposti...govorim iz vlastitog iskustva jer se vozikam po gradu sa polu rastavljenim skutom,bez tablice,bez papira od motora,bez vozačke,bez svjetla,ne radu žmigavci...itd..da ne nabrajam jer bi trajalo do sutra...
Uglavnom...ko nije voljan pomoć i objesnit mi neke stvari...nemora ni pisat...Hvala na razumjevalju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
od kad je Rab "mali"otok :icon_scratch: more te biti sram tako govorit o Rabu :icon_tongue:
definitivno jaču kubikažu,bit ćeš mačo-kuVar i sve će maloljetne konobarice trčat za tobom i molit će te da ih "provozaš" :toothy12: :toothy12:
cona_rab:
--- Citat: dino895 - 06 Ožujak, 2011, 22:33:56 ---Ali uglavnom 4t puno isplativije...
--- Kraj citata ---
financijski da,to što se tiče potrošnje
MALES SR180r:
--- Citat: cona_rab - 06 Ožujak, 2011, 22:37:28 ---od kad je Rab "mali"otok :icon_scratch: more te biti sram tako govorit o Rabu :icon_tongue:
definitivno jaču kubikažu,bit ćeš mačo-kuVar i sve će maloljetne konobarice trčat za tobom i molit će te da ih "provozaš" :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
zato sam i ja prešo na BB zbog maloljetnica,ne valjda zbog sebe....xD :laughing7:
mhr-team:
--- Citat: ivanm - 06 Ožujak, 2011, 22:29:58 ---onda uzmi čim jače tim bolje..
--- Kraj citata ---
ivane ti bi da mladog somića u okrutnom svijetu tunninga nosiš na duši ::) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju