Općenito > Propisi

zalba

<< < (4/6) > >>

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:34:51 ---sta ako nije imao ni osobnu inace za osobnu 100kn kazna

--- Kraj citata ---

zadnje kaj znam kazna za osobnu je bila 300,možda i više..nema veze
ak nemaš osobnu onda bi te trebal peljat po zakonu u stanicu na utvrdu identiteta,kazna za osobnu i vozačku itd..al to baš i nie slučaj.pita te matični br,ime oca majke,adresa,provjeri te i onda ti napiše kaznu..ako te uvati da lažeš,ideš u stanicu,hehe

cosa_wp:

--- Citat: stefek - 06 Ožujak, 2011, 13:45:26 ---zadnje kaj znam kazna za osobnu je bila 300,možda i više..nema veze
ak nemaš osobnu onda bi te trebal peljat po zakonu u stanicu na utvrdu identiteta,kazna za osobnu i vozačku itd..al to baš i nie slučaj.pita te matični br,ime oca majke,adresa,provjeri te i onda ti napiše kaznu..ako te uvati da lažeš,ideš u stanicu,hehe

--- Kraj citata ---

da u pravu si mogu te voditi u stanicu ali ako te recimo uhvate u autu malo dalje od stanice sumnjam da ce te bas voditi iako mogu.
uhvate me u gradu za moj rođendan 4.12.2010. nisam imao osobnu (aj dobro i prešao sam preko crvenog ali oprostili mi) i u stanici završim i dobijem kaznu 100 kn radi osobne još imam odrezak iz banke mogu slikati!

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2011, 12:43:22 ---Ali murjak je trebao pitat da li je vec iskoristio opciju dobivanja opomene u zadnjih godinu dana jer takvi prekrsaji se smiju radit jednom godisnje bez placanja kazne uz dobivanje pismene opomene.

--- Kraj citata ---
jel to pravo na opomenu posebno po kategorijama a1 i b ili jednsotavno na osobi?
znači nakon godinu dana se briše, i opet imam pravo na jedan prekršaj uz opomenu,
kakvi prekršaji ne spadaju u opomenu?
i ako su me jednom upozorili usmeno, (baš su me pitali tak jesam prije radio kakve prekršaje, oni to provjerili i samo mi rekli kao ovaj put ćemo te pustit)
ali ništa napismeno, znači li to da to nije bila prava opomena?

cona_rab:

--- Citat: vktr - 06 Ožujak, 2011, 13:51:32 ---jel to pravo na opomenu posebno po kategorijama a1 i b ili jednsotavno na osobi?
znači nakon godinu dana se briše, i opet imam pravo na jedan prekršaj uz opomenu,
kakvi prekršaji ne spadaju u opomenu?
i ako su me jednom upozorili usmeno, (baš su me pitali tak jesam prije radio kakve prekršaje, oni to provjerili i samo mi rekli kao ovaj put ćemo te pustit)
ali ništa napismeno, znači li to da to nije bila prava opomena?

--- Kraj citata ---
spadaju lakši prekršaji do 1000 kn,napr. ako se voziš bez pojasa,bez svijetla,ako si nepropisno parkiran i takve sitnice,a tu opomenu dobiješ napismeno,bar sam je ja dobio,a ovo usmeno ti niš ne znači osim ako te isti policajac koju te usmeno opomenuo  uhvati u prekršaju pa ti vjerojatno taj drugi put neće oprostit

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:48:05 ---da u pravu si mogu te voditi u stanicu ali ako te recimo uhvate u autu malo dalje od stanice sumnjam da ce te bas voditi iako mogu.
uhvate me u gradu za moj rođendan 4.12.2010. nisam imao osobnu (aj dobro i prešao sam preko crvenog ali oprostili mi) i u stanici završim i dobijem kaznu 100 kn radi osobne još imam odrezak iz banke mogu slikati!

--- Kraj citata ---

onda su ti naplatili samo za semafor,je jer kazna za prelaz preko ceste kroz crveno 100kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju