Općenito > Propisi
zalba
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Ožujak, 2011, 13:05:19 ---Gle, ak zakon veli da moras imat - moras imat. Jednostavno.
Bolje i to nego da te privede u postaju i tamo utvrdjuje identitet vozaca ;D
--- Kraj citata ---
točno to,vozačka služi za potvrdu identiteta kod vozača.
osobna mu u ovom slučaju more poslužit samo da ga identificiraju kad već nema vozačku kod sebe i da ga ne voze u postaju kak alfa veli.
žali se al imaj na umu da ti mogu i odrezat duplu kaznu jer je ova situacija jasna ko dan,a i kazna je minimalna.(provjereno,dokazano ;) )
cosa_wp:
--- Citat: stefek - 06 Ožujak, 2011, 13:12:38 ---točno to,vozačka služi za potvrdu identiteta kod vozača.
osobna mu u ovom slučaju more poslužit samo da ga identificiraju kad već nema vozačku kod sebe i da ga ne voze u postaju kak alfa veli.
žali se al imaj na umu da ti mogu i odrezat duplu kaznu jer je ova situacija jasna ko dan,a i kazna je minimalna.(provjereno,dokazano ;) )
--- Kraj citata ---
ček a kako su oni sad njemu utvrdili identitet ako nije imao vozačku mogao je on reći Pero Perić i oni napisali kaznu Peri Periću???
steeef:
--- Citat: cosa_wp - 06 Ožujak, 2011, 13:14:36 ---ček a kako su oni sad njemu utvrdili identitet ako nije imao vozačku mogao je on reći Pero Perić i oni napisali kaznu Peri Periću???
--- Kraj citata ---
pa valjda s osobnom..inače bi i za nju dobil kaznu 300kn da ju nema ;)
ne velim ja da je to super..al takav je zakon..
moraš imat osobnu i ak si vani pješke uvijek uz sebe,sad neko ti bude pisal kaznu a neko ne..neko te bude pelal u stanicu (znam iz iskustva ;)) a neko ne..itd
isto tak vozačku moraš imat dok voziš,vrlo jednostavno..a ovi kompjuteri itd im olakšavaju posel samo..ak si sumnjiv da te provjeri i procesuira po potrebi,haha
cosa_wp:
--- Citat: stefek - 06 Ožujak, 2011, 13:31:56 ---pa valjda s osobnom..inače bi i za nju dobil kaznu 300kn da ju nema ;)
ne velim ja da je to super..al takav je zakon..
moraš imat osobnu i ak si vani pješke uvijek uz sebe,sad neko ti bude pisal kaznu a neko ne..neko te bude pelal u stanicu (znam iz iskustva ;)) a neko ne..itd
isto tak vozačku moraš imat dok voziš,vrlo jednostavno..a ovi kompjuteri itd im olakšavaju posel samo..ak si sumnjiv da te provjeri i procesuira po potrebi,haha
--- Kraj citata ---
sta ako nije imao ni osobnu inace za osobnu 100kn kazna
sule:
kazna za osobnu je 500 kn :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju