Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner by Ekysha

<< < (12/20) > >>

Aleks:
hm, po nekoj logici, trebalo bi zavarit neku sipku s vanjske strane udubine, i onda vuc to sve zajedno prema van i kad se izvuce udubina, onda pobrusit varove.
(neznam dal se to tako radi, samo ideja)

Ekysha:

--- Citat: Aleks - 13 Ožujak, 2011, 14:35:13 ---hm, po nekoj logici, trebalo bi zavarit neku sipku s vanjske strane udubine, i onda vuc to sve zajedno prema van i kad se izvuce udubina, onda pobrusit varove.
(neznam dal se to tako radi, samo ideja)

--- Kraj citata ---

Neznam ni ja dal se radi zato sam i pitao jbg...kupio sam spray auspuh je osmirglan al ga nemogu farbat dok ne pitam sta mogu napravit uvezi ovog...

Ekysha:
Dobio informacije u vezi ravnanja kostura (mozda ce jos nekom dobro doci)
Cijena za ravnanje kostura (u sto se ukljucuje i pregledavanje prednjeg kraja rame-iako je samo straznji udaren,mora se pregledat sve,pregladavanje nosaca masine i vise koja drzi nosac) iznosi 1000kn.
E sada dali je skupo ili ne, imam ponudu za ramu koja je 2003.god sa papirima za 900kn,al manje vise sam opet na istom jer trebam radit prijepis itd.
Tako da ostajem pri ovoj opciji.

Marino7:
...samo naprijed! :)

B.E.R.O.:
Ne isplati ti se ravnati rama kad mozes naci i za jeftinije pare od toga.To ti je moje misljenje!!! Bolje nadji nekoga tko dobro vari,ramu bez papira i  da ti zavari broj sasije na tu drugu bez papira. Nitko ti to nece ni gledati a ako je dobar majstor napravio nece se nista ni vidjeti.Ili nadji sa papirima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju