Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner by Ekysha

<< < (11/20) > >>

Ekysha:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Ožujak, 2011, 11:37:54 ---za ulje u prijenosu ja ga  promijenim odmah i svako vece rastavljanje ili sarafanje zamijenim, neovisno o kilometrazi....
meni su sava mc29 super gume, super drze kao i metzeler me7teen, ostale mi nisu se nesto pokazale.. pirelli mi se trebao dugo zagrijavati i po losijem asfaltu je volio klizati dosta..

--- Kraj citata ---

Morat cu jos dobro razmislit u vezi guma, ekipa sa Runnerima vece kubikaze mi savjetuje Bridgestone, kazu da su stvorene za Runnera...ali nisam vidio po forumu da ih nesto strasno hvale...
Ok,za ulje u prijenosu ste mi rekli..a antifriz,vidio sam da ga moram mijsat u omjeru 1:3...mozete mi objasnit koji da stavim? jer ja nemam veze sa rashladnim tekucinama(odzracivanje sam shvatio sa foruma,al ostalo ne  :toothy11:)
I koje je najbolje ulje za kocnice?
Ovo nije mijenjano dosta vremena :/

Drnda:
ja lijevam ulje inino dot4, iako imam i agipovo i nema neke razlike pa iskreno od ine je jeftinije a kako nema problema koristim od ine...
za antifriz ja bi mijesao pola antifriz pola destilirana voda i nikad problema.. ili 2/3 destilirana voda i 1/3 antifriz ako je cisti antifriz, jer imas i kupiti zamijesani, ali je obicno skuplji pa ja ovako radim...
meni su savine i metzeler stvarno super, pa ti kako zelis..
a za plocice meni carbon lorraine i ferodo original nikad nisu cviljele.. mozda je do diska a ne do njih   :icon_scratch:

gokiSP:
Kako bridgestone nije hvaljen? Ako ne radiš nešto previše km, a želiš imati gumu koja drži i ne voziš se po cesti staroj 680 godina, onda BT-30.

Ekysha:

--- Citat: gokiSP - 12 Ožujak, 2011, 15:15:54 ---Kako bridgestone nije hvaljen? Ako ne radiš nešto previše km, a želiš imati gumu koja drži i ne voziš se po cesti staroj 680 godina, onda BT-30.

--- Kraj citata ---

Vidjet cu kakva iskustva ekipa ima,jer stvarno svako ima svoje misljenje..jedno vrijeme sam zabrijao na one Sava Sporty...al neznam ://// vidjet cu
Hvala na odgovorima ;)

Ekysha:
Htio sam ofarbat dns spuh,ali sam prije htio postavit pitanje dali mogu napravit sta sa ovim udubinama,nekako ih izvuci?? ili ih moram pustit takve :/

Nije niko odg prije,pa da pitam opet :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju