Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner by Ekysha

<< < (13/20) > >>

SPecial:
Ljudi ti ne odgovaraju jer je topla voda vec otkrivena a odgovore imas na forumu. upisi u trazilicu "koje gume staviti?" i izbaciti ce ti temu. Poslusaj savjete,ovo za ramu je debilizam,kupi drugu i vozi.
Antifriz-ako okrenes bocicu i procitas ona sitna slova vidjeti ces kako se i zasto razrijeđuje.
Ulje za kocnice-isti rac.
Ulje za prijenos.sto se mene tice,moze i inin hipenol.
Cil- NE MJENJAJ jer bacas pare u vjetar,svi su ti to rekli,a oni znaju puno vise i od tebe i od mene.
A rame se daju i jeftinije naci.

Sava je bila dobra dok je bila jeftina,sada kada su cijene narasle vise se isplati kupiti za naprijed extra mekanog bridgestone molasa (jer ne zelis da ti prednji proklizi,vjeruj mi),i iza nesto tvrđe,jer iza na rubu uvijek klizi.

Ekysha:

--- Citat: SPecial - 17 Ožujak, 2011, 14:04:01 ---Ljudi ti ne odgovaraju jer je topla voda vec otkrivena a odgovore imas na forumu. upisi u trazilicu "koje gume staviti?" i izbaciti ce ti temu. Poslusaj savjete,ovo za ramu je debilizam,kupi drugu i vozi.
Antifriz-ako okrenes bocicu i procitas ona sitna slova vidjeti ces kako se i zasto razrijeđuje.
Ulje za kocnice-isti rac.
Ulje za prijenos.sto se mene tice,moze i inin hipenol.
Cil- NE MJENJAJ jer bacas pare u vjetar,svi su ti to rekli,a oni znaju puno vise i od tebe i od mene.
A rame se daju i jeftinije naci.

Sava je bila dobra dok je bila jeftina,sada kada su cijene narasle vise se isplati kupiti za naprijed extra mekanog bridgestone molasa (jer ne zelis da ti prednji proklizi,vjeruj mi),i iza nesto tvrđe,jer iza na rubu uvijek klizi.

--- Kraj citata ---

Hvala puno na odgovorima,a uvezi ravnanje rame ipak sam odustao nasao sam na forumu ramu za 700kn sa papirima i to 2003god. i 100% ravna...
300Kn ipak nije mala stvar,a ovu moju malo udarenu i da prodam za 400kn ja presretan jer me nova rama ispala prakticki 300kn ako odbijem...
Zahvalio sam se majstoru iz Pule, korektan je i kao sto sam rekao u 1000kn cijelu sasiju ravna,nosac masine i seraf sto drzi masinu,al ipak to je 150€ sto mi je puno.
No i dalje me muci pitanje u vezi auspuha neznam s cime i kako da izravnam one udubine, sve zbog niske ceste su nastale...

Ekysha:
Da se javim malo...
Stigla mi je duuugo ocekivana dizna 85 za koju sam cuo da je PLUG n PLAY za setup tipa Sport i neki auspuh tipa Yasuni R (moj For Race2 je tu negdje).
Stigle su mi i sajbice za varijator 0,3 / 0,4 / 0,5 i 0,8 pa cu se pozabavit sa time,da poboljsam start!
I kad sam vec spomenuo Yasuni, odlucio sam uzeti R...jednostavno sam oduvijek htio imat taj spuh,i jos kad sam gledo slike od clana Walkay..odlucio sam ga kupit,pa kad uleti neki za Pia za dobru cijenu uzimam (naravno uz uvjet da se rijesim 4Race-a)...
Trenutno prikupljam pare za novu ramu, pa kada stigne stavim slike dok budem opet sastavljao skut
 :hello:

walkay:
Vjeruj mi, auspuh ce biti za koji dan na forumu, jedino ne znam za koju cijenu ce otic, lega mi je spominjao 1200 kn, sto je za novi spuh ok! Probaj naci majstora tko dobro vari, i izvuci udubinu na spuhu, ja bi barem tako radio, cak bi i znao koga da pitam...

Ekysha:

--- Citat: walkay - 18 Ožujak, 2011, 16:15:49 ---Vjeruj mi, auspuh ce biti za koji dan na forumu, jedino ne znam za koju cijenu ce otic, lega mi je spominjao 1200 kn, sto je za novi spuh ok! Probaj naci majstora tko dobro vari, i izvuci udubinu na spuhu, ja bi barem tako radio, cak bi i znao koga da pitam...

--- Kraj citata ---

Ja mislim da je realna cijena Jaska R s alu topom u dobrom stanju 100€ max 120€...ako se novi moze dobit za 1300kn... :icon_thumright:
Makar svi mi govore da je to glup potez jer za nijansu je 4RACE2 jaci,al eto Jasko mi je ljepsi ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju