Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner by Ekysha
M!cko46:
--- Citat: Ekysha - 11 Ožujak, 2011, 21:39:29 ---Slazem se, vidim da puno njih gleda slike...a i temu bogami,al nece komentirat
A vidio bi da sam nabavio SP 180 masinu kako bi se raspisali :D ehehehe
Samo ti projecti 180 su dosadili svima :/
--- Kraj citata ---
Potpis,svi sad voze BB svaki dan novi projekat BB smorilo vise..
vanjossi:
--- Citat: Ekysha - 11 Ožujak, 2011, 21:19:12 ---Ima i toga, ma ovu temu sam otvorio ponajvise jer imam cesto neka pitanja,a stvarno mi je glupo na tjedan otvarat po 5tema u Tehnickim pitanjima, al izgleda da je to bilo ucinkovitije...
Npr. ovdje nisam dan danas dobio odgovore koje ulje u prijenos,koji antifriz,koje pakne i koje gume da stavim?
Isto tako pitao sam u vezi auspuha dal ga mogu sa necime poravnat? (Doduse to je tek veceras otvoreno)
A u vezi Boost Bottle-a,probat cu obje opcije,mada mislim da ce ova bez odusaka reagirat bolje...
Anyway,hvala ;)
--- Kraj citata ---
ulje za prijenos mozes kupiti malossievo u it, ako ides gore po neke sitnice(dosta ti je blizu), ili u nekom piaggio centru motulovo pakiranje, gume neznam dal se isplati uzimat u it svi hvale molasice ja vozim na michelinkama i super sam zadovoljan
pakne ja bih na tvom mjestu stavio original ferodo(imam i ja jedne malossi stavljene samo za probu)
Ekysha:
--- Citat: vanjossi - 12 Ožujak, 2011, 01:53:27 ---ulje za prijenos mozes kupiti malossievo u it, ako ides gore po neke sitnice(dosta ti je blizu), ili u nekom piaggio centru motulovo pakiranje, gume neznam dal se isplati uzimat u it svi hvale molasice ja vozim na michelinkama i super sam zadovoljan
pakne ja bih na tvom mjestu stavio original ferodo(imam i ja jedne malossi stavljene samo za probu)
--- Kraj citata ---
A htio bi neke pakne da ne cvile,do sad nisam imao iskustva sa dobrim paknama,a sta u vezi Carbon Lorraine?
Kazu da su skupe,al neznam dal vrijede
A u vezi guma,neznam mislim da su Sporty stavit ili Pirelli evo 21...ulje u getribi ne treba cesto mijenjat,je tako?? bar sam tako skuzio..
vanjossi:
svakih 10tk treba promjeniti ulje u prijenosu
Drnda:
za ulje u prijenosu ja ga promijenim odmah i svako vece rastavljanje ili sarafanje zamijenim, neovisno o kilometrazi....
meni su sava mc29 super gume, super drze kao i metzeler me7teen, ostale mi nisu se nesto pokazale.. pirelli mi se trebao dugo zagrijavati i po losijem asfaltu je volio klizati dosta..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju