Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (9/32) > >>

ALONSO:
evala

meni se sestra ženi u subotu, tako da je upitno hoču li ujutro moči doči... ali ako dođen doči ču, hehe, makar se vozija sam.. jer ako je meeting u 12 valjda ču moč i malo zakasnit :icon_biggrin:.. a osim toga gume su mi totalno banana tak da triban još sve vidit, i vrime i tra la laaa

Punisher:
A tema je Zadar, siječanj 2008...  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ko sad tu koga...  ??? ??? ???

Aj vidit ćemo koliko nas više može pa ćemo tako se dogovorit...

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 26 Prosinac, 2007, 15:52:21 ---Pa naravno da možemo i 30.12. i posli praznika, u prvi misec, ako vrime posluži... :icon_thumright:

Za nedilju, 30.12. za sada prognoza je djelomično oblačno, malo više na sjeveru obale nego na jugu, ali to znači da će možda noćna temperautra bit malo viša, pa Geni ujutro neće bit totalna šljiva... :zubo:

Na tu Branimirovu obalu će imat borbeni zadatak dovest me Izd... Možda ga navučen da malo izađe u susret... Šta se mene tiče, može i do Šibenika... :laughing7:

Saboter se još ne javlja... Vidiću oće li iko od moje druge ekipe imat volje... :dontknow:

Bilo bi lipo završit ovu godinu nekom kavicom... :frajer:

Vidimo se... :hello:

--- Kraj citata ---
Ako budem i ja moga tada samo zovni dođemo oboje na svečani doček  :laughing7:  :icon_thumright: :icon_thumright:

Doomsday:

--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 22:21:05 ---A tema je Zadar, siječanj 2008...  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ko sad tu koga...  ??? ??? ???

--- Kraj citata ---

Eto, sad je i tema kako triba bit... :laughing7:

Za nedilju bi tribalo bit lipo vrime... Bez padalina, sa možda malo naoblake... A za siječanj, ko zna... Zato, ajmo sad, pa ajmo opet... :zubo:

Ja dolazin, a vi kako oćete... Jedino ako ova prehlada ne pukne na nešto gore, onda ga 'ebat... :toothy3:

Genesis051:

--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 22:21:05 ---A tema je Zadar, siječanj 2008...  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ko sad tu koga...  ??? ??? ???

--- Kraj citata ---

Imaš savršeno pravo !!!...    :laughing7:
U ovom trenutku se sve mislim, kako sam uopće napisal siječanj, kad se cijelo vrijeme spominjal 30.12. ove godine...
Valjda sam ja podsvesno to želio prebaciti u Novu godinu...  :icon_scratch: :dontknow: ???
Ja sam taj, koji se treba ispričat, ajd' narode, ne zamjerite... imal sam cijelo vrijeme na umu, kako da objavim ženi  :toothy3: ,  da 30. idem s motorom, pa sam s mislima bio u banani...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju