Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar, 30.12. i siječanj 2008.

<< < (10/32) > >>

Genesis051:

--- Citat: Doomsday - 27 Prosinac, 2007, 09:19:17 ---
--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 22:21:05 ---A tema je Zadar, siječanj 2008...  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ko sad tu koga...  ??? ??? ???

Aj vidit ćemo koliko nas više može pa ćemo tako se dogovorit...

--- Kraj citata ---

Eto, sad je i tema kako triba bit... :laughing7:

Za nedilju bi tribalo bit lipo vrime... Bez padalina, sa možda malo naoblake... A za siječanj, ko zna... Zato, ajmo sad, pa ajmo opet... :zubo:

Ja dolazin, a vi kako oćete... Jedino ako ova prehlada ne pukne na nešto gore, onda ga 'ebat... :toothy3:

--- Kraj citata ---

(dakle, ti si taj, koji je ubacil  30.12.... a, dobro...  :laughing7: )

Ja sm se  "kućnom odboru" već izjasnil za 30.12. s rezervom, ako bude vrijeme, tako da (i ja) dolazim...
Vrijeme bi moglo (prema tjednoj prognozi) bit podnošljivo (koliko to može bit na novu godinu  :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin: ), pa ćemo vidjet sutra i preksutra "detalje" što kaže dnevna prognoza...
A u Novoj godini, ćemo o Novoj godini...  :frajer:

Cole#2:
još samo TRI dana je je je

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 27 Prosinac, 2007, 12:21:24 ---
--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 22:21:05 ---A tema je Zadar, siječanj 2008...  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: ko sad tu koga...  ??? ??? ???

Aj vidit ćemo koliko nas više može pa ćemo tako se dogovorit...

--- Kraj citata ---

Imaš savršeno pravo !!!...    :laughing7:
U ovom trenutku se sve mislim, kako sam uopće napisal siječanj, kad se cijelo vrijeme spominjal 30.12. ove godine...
Valjda sam ja podsvesno to želio prebaciti u Novu godinu...  :icon_scratch: :dontknow: ???
Ja sam taj, koji se treba ispričat, ajd' narode, ne zamjerite... imal sam cijelo vrijeme na umu, kako da objavim ženi  :toothy3: ,  da 30. idem s motorom, pa sam s mislima bio u banani...

--- Kraj citata ---
Nema problema Gene, svatko ima svoju žutu minutu  :laughing7:

Vidit ćemo kako će se nadalje razvijat situacija... meni 30.12. savršeno paše... a i vidi ako ćemo ovog 30-og onda moramo vidit ko dolazi pa da se odlučimo koji će datum biti...

1.Ja mogu  ;D

Doomsday:
Dakle, prognoza za sada praktički bez promjene...

Ja iden, osim ako ova moja prehlada preraste u nešto gore, onda neću...

Sve ovisi o temperaturi u subotu navečer, ako je buden ima, ne iden ujutro nigdi...

U subotu kasnije navečer postat ću u ovaj thread iden li ili ne...

:binkybaby:

Genesis051:
ehhh... a što ne streseš jedan andol (ili što već) odležiš par sati, jedno preznojavanje, i budeš ko novi !  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju