Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zadar, 30.12. i siječanj 2008.
Punisher:
Iza praznika, računa se 30.1.
Što se nas iz Zadra tiče Gene možemo mi i u 8 ako ćete svi doć tada, nama sve isto :laughing7:
A ako smo mi pravi Zadrani lipo ćemo pričekati makar na ulazu u Zadar iako nije ni meni problem (do)čekati na maslenici ili na nekoj drugoj poziciji malo van grada drage nam kolege ;D
Punisher:
Jedino ću ja biti sa skuterom na 4 kotača :laughing11: , a ko zna možda za taj dan ako uspijem iznajmim nešto pa da malo 'zajašim starog konja' :laughing9:
Genesis051:
--- Citat: Punisher - 26 Prosinac, 2007, 10:45:40 ---Iza praznika, računa se 30.1.
Što se nas iz Zadra tiče Gene možemo mi i u 8 ako ćete svi doć tada, nama sve isto :laughing7:
A ako smo mi pravi Zadrani lipo ćemo pričekati makar na ulazu u Zadar iako nije ni meni problem (do)čekati na maslenici ili na nekoj drugoj poziciji malo van grada drage nam kolege ;D
--- Kraj citata ---
Ovako, da probam po redu:
Ne znam, kome je što praznik (meni je već pet godina / otkad sam otišao s prethodnog rad. mjesta ;D ), ali riječ je bila o 30.12. (bar do sad), nedjelja, dan pred Silvestrovo...
Ja ne mogu ujutro u 8, jer radim do 8 (u noćnoj) i još se nisam naučio teleportirat u 30 sekundi, zajedno s motorom :icon_biggrin: ;D :laughing7:, dakle, doobra 3 i pol sata do "dna" Velebita, + nešto do Zadra, a tu dolazimo i do 3. dijela (gore citirane) poruke...
Meni paše Posedarje, ili tako nešto (vremenski), ali ne znam, koliko to ide van ruke "južnjacima" (Doom-u, i tko još dođe) - oni po staroj magistrali dolaze već pod zgrade od Zadra ...
Zato. nema veze, ja sam već dogovoril s Dinom, pa će mi on bit vodič do Branimirove (rive), pa se onda lijepo nađemo...
Ma, glavno da vrijeme (i ostale okolnosti) posluži, pa da mi "udaljeni" krenemo... ostalo ćemo nekako ! :icon_thumright:
S.W.A.T.:
vidi cuda ni ja neznam teleport tehnologiju primjeniti...pa ako sta bude NEKA BUDE POSLJE PRAZNIKA!!!!!!!!!!!! :hmh: :redface: :nono:
:toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3:
a ne sad... :icon_thumright:
Doomsday:
Pa naravno da možemo i 30.12. i posli praznika, u prvi misec, ako vrime posluži... :icon_thumright:
Za nedilju, 30.12. za sada prognoza je djelomično oblačno, malo više na sjeveru obale nego na jugu, ali to znači da će možda noćna temperautra bit malo viša, pa Geni ujutro neće bit totalna šljiva... :zubo:
Na tu Branimirovu obalu će imat borbeni zadatak dovest me Izd... Možda ga navučen da malo izađe u susret... Šta se mene tiče, može i do Šibenika... :laughing7:
Saboter se još ne javlja... Vidiću oće li iko od moje druge ekipe imat volje... :dontknow:
Bilo bi lipo završit ovu godinu nekom kavicom... :frajer:
Vidimo se... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju