Tehnički kutak > Styling skutera
Poliranje bloka
black-rox:
Ovako moja preporuka ti je da ofarbaš ovo šta je sad narančasto u crno i ispoliraš felge i poklopac variomata i izgledat će super to je moje mišljenje :icon_thumright:
Shiltac:
Imam jednu zamolbu... Dal bi mi mgao netko DETALJNO opisat postupak poliranja felge? Znači skinem ju dole, operem s "tim i tim", pošmirglam "tim i tim" i "tako i tako" i "taj tip brusnog papira", poliranje "s tom i tom polir pastom"...
Neznam, možda sam nešto izostavio. Ali zamolio bi nekoga da mi to detaljno napiše. I ako može podkrijepit opis rada sa slikicam rada i proizvoda koji su upotrebljavani i naravno njihove cijene!
Kako dugo traje sređivanje jedne felge? Kako ste sredili felgu sa unutarnje strane?
Unaprijed zahvaljujem za trud!
black-rox:
Evo ja sam ti tu napisao kako sam ja radio http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4717.0
A neka ti Jandro napiše kako on radi jer ja ću sad radit na novo s ovim s čim je on radio jer je još žešće samo kod nas toga u rijeci nema za kupit :icon_thumright:
Shiltac:
--- Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2007, 00:18:09 ---Evo ja sam ti tu napisao kako sam ja radio http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4717.0
A neka ti Jandro napiše kako on radi jer ja ću sad radit na novo s ovim s čim je on radio jer je još žešće samo kod nas toga u rijeci nema za kupit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to skoro sve piše.. al ja sam malo "praznovjeran", ne želim ništ zajebat!!! Pa tražim da bi mi neko napisao korak po korak...
black-rox:
Znači skineš felgu dole opereš ju ako je prljava onda kupiš lavacol ili nešto slično za otklanjanje boje namažeš na felgu i pustiš par minuta da boja se počne dizat kad se sva boja digne opereš felgu sa vodom i onda uzmeš šmirgl vodobrusni i na vodu sa 220 šmirglaš dok god ne bude čista podloga bez rupica kad to napraviš onda uzmeš vodobrusni od 400 pa s njim šmirglaš neko vrijeme i tako ideš postepeno prema 600,800,1200,1500 do 2000 onda kupiš neku polir pastu sad neznam ime ili plavu kredu i polir pastu naneseš na jedan dio felge i poliraš sa krpicom ili kupiš plavu kredu i onda staviš one kolute od filca na bušilicu i na njega naneseš plavu kredu i poliraš ali moraš pazit da ne pregriješ aluminij jer onda to sve možeš bacit ili ponovno pofarbat jer mu više nema spasa.
Kupi ti lijepo materijal i onda me slobodno pitaj kako šta pa ću ti objašnjavat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju