Tehnički kutak > Styling skutera
Poliranje bloka
Shiltac:
--- Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2007, 01:07:19 ---Znači skineš felgu dole opereš ju ako je prljava onda kupiš lavacol ili nešto slično za otklanjanje boje namažeš na felgu i pustiš par minuta da boja se počne dizat kad se sva boja digne opereš felgu sa vodom i onda uzmeš šmirgl vodobrusni i na vodu sa 220 šmirglaš dok god ne bude čista podloga bez rupica kad to napraviš onda uzmeš vodobrusni od 400 pa s njim šmirglaš neko vrijeme i tako ideš postepeno prema 600,800,1200,1500 do 2000 onda kupiš neku polir pastu sad neznam ime ili plavu kredu i polir pastu naneseš na jedan dio felge i poliraš sa krpicom ili kupiš plavu kredu i onda staviš one kolute od filca na bušilicu i na njega naneseš plavu kredu i poliraš ali moraš pazit da ne pregriješ aluminij jer onda to sve možeš bacit ili ponovno pofarbat jer mu više nema spasa.
Kupi ti lijepo materijal i onda me slobodno pitaj kako šta pa ću ti objašnjavat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
E HVALA TI! PUNO MI POMAŽEŠ!
black-rox:
--- Citat: Zero Cool - 23 Prosinac, 2007, 01:21:00 ---
--- Citat: black-rox - 23 Prosinac, 2007, 01:07:19 ---Znači skineš felgu dole opereš ju ako je prljava onda kupiš lavacol ili nešto slično za otklanjanje boje namažeš na felgu i pustiš par minuta da boja se počne dizat kad se sva boja digne opereš felgu sa vodom i onda uzmeš šmirgl vodobrusni i na vodu sa 220 šmirglaš dok god ne bude čista podloga bez rupica kad to napraviš onda uzmeš vodobrusni od 400 pa s njim šmirglaš neko vrijeme i tako ideš postepeno prema 600,800,1200,1500 do 2000 onda kupiš neku polir pastu sad neznam ime ili plavu kredu i polir pastu naneseš na jedan dio felge i poliraš sa krpicom ili kupiš plavu kredu i onda staviš one kolute od filca na bušilicu i na njega naneseš plavu kredu i poliraš ali moraš pazit da ne pregriješ aluminij jer onda to sve možeš bacit ili ponovno pofarbat jer mu više nema spasa.
Kupi ti lijepo materijal i onda me slobodno pitaj kako šta pa ću ti objašnjavat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
E HVALA TI! PUNO MI POMAŽEŠ!
--- Kraj citata ---
Nema na čemu ja sam tu uvijek ako znam i mogu da pomognem :icon_thumright:
Jandro:
--- Kraj citata ---
lavacol ili desol ti je za skidanje boje!
i još bi nadodo jedno, ako imaš ovo za bušilicu za p0oliranje, onda samo koristi vodobrusni 240 za zaglađivanje, i sa 600 izvučeš crtice malo i udri polirat jel je meni to tza pšoliranje izvuklo crtice i od ovog 240šmirgla tako da se nemoj bezveze mučit s ovima najfinijim šmirglima
pitaNS:
taj lavacol je izgleda baš dobar, ja to nemam ovde da kupim a ovo sredstvo što imam ne skida tako dobro boju...Moram 2-3 puta premazati da bi se skinula boja i posle toga opet ostanu tragovi! :dontknow: :dontknow:
ChRiStIaN:
Hvala na objašnjenima dečki, ja ću se ovih dana ulovit poliranja poklopca variomata, prvih vilica i tak nes jos mozda...nadam se bar ak necu odustat prije :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju