Tehnički kutak > Styling skutera
Poliranje bloka
juric:
bravo dečki :jerk: :jerk: svaka cast :notworthy: jandro i pita NS, gledam kak vi to radite i sad ste mene zarazili,brijem da ću se i ja morat uhvatit poliranja..hehe
black-rox:
Prije skidanja boje
Skidanje boje sa lavacolom
Nakon skidanja boje
Nakon šmirglanja na vodu
Nakon poliranja
I da napomenem lavacol nije htio skinut boju sa vilica ni sa poklopaca variomata ni paljenja nego sam to šmirglao :icon_thumright:
Jandro:
aerox još kak tak za spolirat felge, al runner, strava jedna! jako je neravna površina, sve nekih rupica puno i ovi jebeni krakovi iza!
dok vidim ove krakove iza odma zgubim volju
black-rox:
Vjerujem ti da gubiš volju mene čeka još jedna za ispolirat i svaki dan sutra ću i tako već od osmog mjeseca i ove od aeroxa su bile na rupice i pune nekih natpisa pa je to trebalo sve išmirglat jebenog smo se mi posla ulovili,a to još treba poslije održavat samo naprijed :icon_thumright:
Znaš šta se meni dogodilo ispoliram ti ja nju i stavim je na stol okrenem se a kad čuješ bam tras a joj pala na pod i to pet ni šest nego na krakove a pod grub dignem ju kad ono sva istučena i nije bilo nego sve ispočetka šmirglat muka mi bila :'(
Rossi:
sta mislite ljudi kako bi na moju boju crno,narandzastu stojae kromirane felge ?? tj ovak da poliram i to ??? meni nekako kako god zamislim izgleda ruzno ?? imam kromirane retrovizore ev stoje dabe,deklo bi kromiro i felge ? sta vi mislite??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju