Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Policijsko nasilje i prosvjedi !  (Posjeta: 15448 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
Policijsko nasilje i prosvjedi !
« : 05 Ožujak, 2011, 00:00:39 »
Ne znam jel ko od vas iz Zagreba išel na prosvjede i kaj se to događa?

Koji je qurac toj policiji da tolko jebe te ljude po ulici, evo kod ovog videa se ljepo vidi da privedu čovjeka i naprave sranje u kojoj oni uživaju, zaštićeni do bola i čekaju da maltnu nekog pendrekom... pa kaj ni oni ne shvačaju situaciju...
 :dontknow: :dontknow:

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/04/1028006.html?pos=n1

Sve bu otišlo k vragu...
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline Faba

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Policijsko nasilje i prosvjedi !
« Odgovori #1 : 05 Ožujak, 2011, 01:12:11 »
čekaju da maltnu nekog pendrekom...
to im je poso  :icon_biggrin:

Offline Nikola_VU

• Tržnica : (+3)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 05 Ožujak, 2011, 01:40:18 »
ma treba napravit neki bas, bas masovni prosvjed i malo nereda napravit, ovako ce samo đabe smrzavaju :P

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 05 Ožujak, 2011, 08:27:11 »
to se zove policijska država :angry7:

Offline Nix666

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP50
  • MojSetup: Red Sponge, dizna 64, Polini high speed, 5.25g utezi
  • MojSpuh: Gianelli Rekord
« Odgovori #4 : 05 Ožujak, 2011, 09:25:08 »
treba koktele složiti i da vidiš
ili 5 ljudi s RPG-om napred pa da ih onda vidim

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 05 Ožujak, 2011, 09:28:49 »
treba koktele složiti i da vidiš
ili 5 ljudi s RPG-om napred pa da ih onda vidim

Bacio bi koktel na murjaka? Da gori, da smrdi spaljeno meso okolo, da mu obitelj ne moze u posjetu jer je na intenzivnoj, a djeca doma nemaju kaj jest jer tata ne radi, a vecina love ide na njegovu specijalnu hranu koju dobiva kroz cijev direkt u zeludac?
Ili ak ima srece pa da rikne da ne bude teret obitelji...

Razmisli malo prije nego napises glupost

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 05 Ožujak, 2011, 09:35:57 »
usmrdilo se i tijelo onog dečka kojeg je likvidirao policajac iz službenog oružja RH. Sad država ima jednog poreznog obveznika manje, to je šteta.

Offline Nix666

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 05 Ožujak, 2011, 09:39:56 »
a gdje sam to napisao da bih bacao na njih... dal bi ti išao na nekoga s pendrekom tko drži koktel u ruci? ili možda bacač raketa kakvi?
a uostalom, kako je obitelji mladića kojeg su ubili( ne znam dal prošle godine ili pretprošle) ?
mislim da je ova vlada učinila više zla nego da je ubila 20 ljudi, jer nije normalno više
 kako je ljudima koji rade po cijele dane i ne vide svoju djecu, a dok mama ili tata dođu doma nemaju im ni za sendvič, pa se djeca moraju skrivati pod odmorom u školi dok drugi jedu?
netko mora popustiti, i netko mora snositi posljedice
i po meni prosvjedi su ok, ali ne ovako loše organizirani...žao mi je što to moram reći, ali trebali bi si ugledati na Francusku prije godinu ili dvije...ili idemo svi ili nitko i nema vračaja nazad nego lomi sve što ti se nađe na putu
naravno bilo bi bolje da je bez nasilja i žrtava, ali ako nema drugog izlaza ljudi će učiniti sve da prežive

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 05 Ožujak, 2011, 09:42:47 »
vlast se mijenja samo revolucijom. Tak je oduvijek. Demokracija i te spike su za malu djecu, sve vlade su krvavih ruku i prljave od novca.

Offline zL!Ko

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #9 : 05 Ožujak, 2011, 09:50:33 »
vlast se mijenja samo revolucijom. Tak je oduvijek. Demokracija i te spike su za malu djecu, sve vlade su krvavih ruku i prljave od novca.

potpis. Kad kazem da se nista, ama bas nista nece napravit mirnim prosvjedom kazu mi da sam nasilnik i da samo ocu razbijat bla bla. a ustvari kolko nas kuka i sve a ostaje doma umjesto da idemo na ulice. I sta je najgore opet bi bilo masa ljudi mozda i vecina koja bi glasala za hdz. Ma tako nam i treba

Offline Nix666

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 05 Ožujak, 2011, 09:53:15 »
i ja se slažem sa ivanom...i ne, nisam za nasilje...ja sam za to da se policija zastraši, da pusti ljude na ma*kov trg i da se izgađa ekipa sa jajima i g#vn%m, da se sruši v**da i na izborima zabrani *d*-u da budu birani

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 05 Ožujak, 2011, 09:55:22 »
jbg to dovodi do krvi.. al svaka reforma je bila krvava i 1945. i 1990. i ovdje i vani svugdje..
samo tamo gdje ljudi bezbrižno žive i imaju posla i novaca ne brinu o politici i ne zamaraju se s tim..
tak imam poznanike u švedskoj i kanadi i uopće ne znaju tko je na vlasti hhehe..
al imaju plaće po 3-4000€ i poslove, kuće stanove itd..

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #12 : 05 Ožujak, 2011, 09:56:22 »
Znaci, svi vi ste bili na prosjvjedima pretpostavljam.
Ili samo volite pisat o tome po forumima.
 :icon_scratch:

Ovaj drot sto je upuco klinca na Jarunu je ocito psihopat i cijelu policiju usporedjivat s njim je u najmanju ruku neozbiljno. Kaj, da je bio pekar kojim slucajem, jel bi svi pekari zasluzili isti tretman?

A i taj mali s Jaruna - imao je jebeni peh da naleti na poremecenu osobu, ali koliko sam citao, volio je i sam djelit pravdu. Sad se napenalio na ludjeg od sebe i to je to. Naravno da nema opravdanja za ubojstvo, ali nije decko samo hodao cestom i dobio par metaka.

Jel znate uopce kronologiju dogadjaja sa Jaruna?

A murija u vezi prosvjeda samo radi svoj poso i po meni radi ga dobro - sacuvali su sve zbog cega su bili na terenu i pri tom niko nije stradao. Dobio je neko pendrekom po glavi i nikom nis
« Zadnja izmjena: 05 Ožujak, 2011, 09:58:43 3alfa3 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 05 Ožujak, 2011, 10:00:20 »
nijedan policajac ili vojnik nema pravo iz oružja koje je kupljeno novcem poreznih obveznika i služi u zaštiti građana pucati u bilo kojeg civila osim u samoobrani a i tada ne sa ciljem nanošenja ozljeda a kamoli smrtnih.. za to nema apsolutno nikakvog opravdanja.. ako je bio neuračunjiv (a očito je) otkud mu oružje na raspolaganju i kako je bolesnih živaca uopće mogao biti policajac? trebao bi kazneno odgovarati i onaj tko mu ga je povjerio :redface:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 05 Ožujak, 2011, 10:02:13 »
nijedan policajac ili vojnik nema pravo iz oružja koje je kupljeno novcem poreznih obveznika i služi u zaštiti građana pucati u bilo kojeg civila osim u samoobrani a i tada ne sa ciljem nanošenja ozljeda a kamoli smrtnih..

Naravno da nema. Zato i bude iso u zatvor, a ne ostao u policiji ko da nis nije bilo.

ako je bio neuračunjiv (a očito je) otkud mu oružje na raspolaganju i kako je bolesnih živaca uopće mogao biti policajac? trebao bi kazneno odgovarati i onaj tko mu ga je povjerio :redface:

Murija ima redovne sistematske preglede. Doktor je onda kriv.

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 05 Ožujak, 2011, 10:03:21 »
to je to u vezi policije, vratimo se onda na prosvjede :icon_biggrin:
edit treba zapamtiti da je ovo kvazi ili nazovi demokratska država pa otuda treba i vuči kriterije za daljnju raspravu..
ova demokracija nema veze sa onom zapadnoeurposkom .. (osim po nazivu)
« Zadnja izmjena: 05 Ožujak, 2011, 10:05:20 ivanm »

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 05 Ožujak, 2011, 10:06:55 »
to je to u vezi policije, vratimo se onda na prosvjede :icon_biggrin:

Vratimo se.

Prosvjedovat treba i ovo treba istjerat do kraja. Banda s vlasti mora pasti.  :headbang:
Ali ic na prosvjede s tim ciljem, a ne sa zeljom za radit nerede. Za to postoje utakmice  :toothy12:

btw, drago mi je i kaj je onaj lik kaj je bacio topovski udar drotu u facu i izbio mu oko dobio neki dan 4 godine zatvora. A na sudu cvilio kak je on uzoran, voli umjetnost i sl. A i od prije ima prijava za huliganizam...
Jos par takvih kazni (i vecih) pa da vidis kako ce se smanjit sranja
« Zadnja izmjena: 05 Ožujak, 2011, 10:09:20 3alfa3 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 05 Ožujak, 2011, 10:14:59 »
navijački neredi su drugi par postola i tu sam i ja za maksimalnu uporabu policijske sile..
ali na ulici gdje su obični građani to nema smisla.. lisice, privođenje, to da, ali udarci, nema smisla.. ima dovoljno policajaca i da te četvorica prime nemaš kuda.. kod još s pendrekom po glavi? jedan udarac u glavu može ti ostaviti posljedice za cijeli život..
da je premijerka normalna već bi dala ostavku, tako to rade u civiliziranim državama.. vlast im je nadležnost koju delegiraju po potrebi.. kod nas se vlast prigrabi i drži čvrsto ko zlatna koka.. :angry7: ko u libiji i egiptu npr..

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 05 Ožujak, 2011, 10:17:54 »
 Pa nije murija jurisala na njih nego je bilo obratno. E kad vidis ispred sebe interventnu u full opremi, onda ne mozes ocekivat da ce ti poklonit cvijet kad im se priblizis. Pogotovo ne kad im hices cigle u glavu.

Iskreno, ocekivao sam da ce (pogotovo u Radicevoj ulici) murija razbit (i to jako) ogroman broj ljudi, ali to nije bio slucaj. Poprilicno su pasivni. Po meni se ponasaju profesionalno - u najmanju ruku onako kako to rade sve zapadne policije
« Zadnja izmjena: 05 Ožujak, 2011, 10:19:44 3alfa3 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 05 Ožujak, 2011, 10:23:02 »
ne smiju upotrebit toliku silu.. napominjem ti pendreci su kupljeni našim novcem isto ko i hrana koju policajci imaju u crijevima.. dovoljan ti je jedan udarac u glavu da bi se satima borili za nečiji život u bolnici. ako već moraju zauzdati masu onda suzavac itd.. makar smatram da zatvorit radićevu je protiv zakona.. zna se gdje su prosvjedi (zasada) zabranjeni, to je markov trg.. i blokada 10 metara prije trga je ok ali na pola radićeve i ostalih ulica je pretjerana uporaba sile za mene..