Ostalo > Foto, video, music...

gilera runner stunt....

<< < (2/4) > >>

luna500rr:
Runner je zakon za stunt, stara pedesetka se more tockarit s dvojicom nasebi :icon_biggrin:

gagi racer:

--- Citat: luna500rr - 05 Ožujak, 2011, 12:34:04 ---Runner je zakon za stunt, stara pedesetka se more tockarit s dvojicom nasebi :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
druze, mnogo je lakse tockirati sa dvoje ljudi, radio sam to... tj sama gilera je radila  :angry7: j**** ti stelovanje prenosa, kada ga ustelujes i nesmes da das pola gasa sa dvoje da te ne prevrne :)  :sad3:

steeef:

--- Citat: gagi racer - 04 Ožujak, 2011, 14:26:25 ---ali je jako, jako nestabilan skuter... znaci strasno... ili se ja jos nisam navikao, jer je vise rastavljen nego sastavljen, i stalno vozim leonarda 150, koji je po meni za stabilnost bog za runnera  :notworthy:

--- Kraj citata ---

jako jako nestabilan je dok imaš krive i razjebane vile,dok su ti seleni motora takvi da ti struže kotač po amortizeru i dok su nosači motora pomotani..onda je to k**ra* za vozit.
normalan i uredan sp je pravi sportski skuter i u krivinama i na gasu i za stunt i kaj god..
leonardo dobro leži al očito nisi vozil urednog spa...btw probaj leonarda bacit na zadnji ;)

gagi racer:

--- Citat: stefek - 05 Ožujak, 2011, 13:34:52 ---jako jako nestabilan je dok imaš krive i razjebane vile,dok su ti seleni motora takvi da ti struže kotač po amortizeru i dok su nosači motora pomotani..onda je to k**ra* za vozit.
normalan i uredan sp je pravi sportski skuter i u krivinama i na gasu i za stunt i kaj god..
leonardo dobro leži al očito nisi vozil urednog spa...btw probaj leonarda bacit na zadnji ;)

--- Kraj citata ---
a joj, zaboravih ja i na vile... one sto su skroz otisle, dobro je , sada su nove vile :) umesto silena idu lezajevi u blok, u makaze idu iglicasti, i plus su makaze nove... :) tako da ce mi sigruno promeniti nacin razmisljanja :) kotac je itekako strugao po amortizeru.... :angry7:

R@kija:
PA DOBRO JESI TI NORMALAN???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju