Ostalo > Foto, video, music...

gilera runner stunt....

<< < (4/4)

Matej28:
je vraga...kad dignes runnera na zadnji i kad te jos krene bacat gorivo..pogotovo kad ima vise od pola

al je stabilan na vecoj povrsini za na zadnji

mara_046:

--- Citat: Matej28 - 06 Ožujak, 2011, 18:25:01 ---je vraga...kad dignes runnera na zadnji i kad te jos krene bacat gorivo..pogotovo kad ima vise od pola

al je stabilan na vecoj povrsini za na zadnji

--- Kraj citata ---

ma sta bola?? sta ce te bacat? jesi stanto ikad s njim? ja sam stanto od 50 do 250 runnerom i zna tu jos par clanova za to...ako ti znas vozit i cimat svejedno ti je na kojem si motoru...meni osobno je najdrazi runner jer sam se naviko na njega i nije mi mal ko npr aeorx...

WiNdFuCkEr_kc:

--- Citat: mara_046 - 06 Ožujak, 2011, 18:59:38 ---ma sta bola?? sta ce te bacat? jesi stanto ikad s njim? ja sam stanto od 50 do 250 runnerom i zna tu jos par clanova za to...ako ti znas vozit i cimat svejedno ti je na kojem si motoru...meni osobno je najdrazi runner jer sam se naviko na njega i nije mi mal ko npr aeorx...

--- Kraj citata ---
potpisujem  :icon_thumright: kakvo gorivo kakav rezervar,daj ajde...osjeti se razlika malo dok ga dizes s poda al u voznji na zadnjem uopce ne osjetis razliku,mozda ga moras malo jace na gasu drzat al to je onak...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju