Ostalo > Foto, video, music...

gilera runner stunt....

(1/4) > >>

gagi racer:
nekontam ovo... zar gilera runner nije najvece g#vn% za stunt, dovoljno je da skreces i osetis kako masina kliza... i kako se sve rasipa... da ne spominjem na zadnji....
malo mi je otpizdela gilera runner....  :angry7:

..::IVKULJA::..:
glupo ti je razmišljanje,onaj ko zna svejedno mu je s čime vozi.. po meni je i veća fora kad neko stunta sa runnerom pogotovo 180,nego sa nekim skutom koji se po kilaži može mjeriti sa biciklom

gagi racer:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Ožujak, 2011, 14:10:22 ---glupo ti je razmišljanje,onaj ko zna svejedno mu je s čime vozi.. po meni je i veća fora kad neko stunta sa runnerom pogotovo 180,nego sa nekim skutom koji se po kilaži može mjeriti sa biciklom

--- Kraj citata ---
ali je jako, jako nestabilan skuter... znaci strasno... ili se ja jos nisam navikao, jer je vise rastavljen nego sastavljen, i stalno vozim leonarda 150, koji je po meni za stabilnost bog za runnera  :notworthy:

..::IVKULJA::..:
ček sad je po tvome leonardo skuter za stunt? pa stabilniji je runner od bilo kojeg skutera što se tiče vožnje na zadnjem

gagi racer:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 04 Ožujak, 2011, 16:44:47 ---ček sad je po tvome leonardo skuter za stunt? pa stabilniji je runner od bilo kojeg skutera što se tiče vožnje na zadnjem

--- Kraj citata ---
pa nije za stunt leonardo, tj za zadnji... ali u krivinama ubija svaki skuter lonardo 150-250... jednostavno savrsenstvo....

a sto se tice gilere, mozda ja imam lose iskustvo, jer su mi otisli sileni u blokovima, cela masina bila kriva, plus makaze krive...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju