Tehnički kutak > Injection
aprilia ditech previse goriva dobiva izgaraju svjecice...pomoc
3alfa3:
Stavit veci navoj i svjecice koje su sasvim dovljne za tu termo grupu kostaju 20kn ili manje
crobex:
odluka je pala nakon 7 komada bačenih i isprobanih 2kompresora, 2 centrale itd. glava ide na proširenje pa nek se pale kad stavim gore super bosnu ima da radi ako ne upaljač če da radi. nisam iz zg iz pule sam. Polako naučit ćemo sve. samo je prečudno kako se taj skuter ponasa od paljenja do paljenja
ive_91:
to je ditech on je ko zenska, das mu nkj novo sretan je i zadovoljan neko vrijeme i onda oce opet nkj. novo..
Daci:
imo saj na kraju tu glavu od zeke...to je narezan D navoj svjećica kolko se sjećam to je 12 ili 14 mm nisam ziher..uglavnom cijena svjećice je onda ista ko i za sve ostale carb scootere ..ali s time se neće ništa riješit ovo izgaranje svjećica jer je problem u nečem drugom...drugim riječima nema razlike između tanke i debele svjećice osim u cijeni ;)
ive_91:
ja sam bio prije godinu dana stavio 4 svjecke deblje tj. tokar urezao navoj.. i sad vise namam pojma koje sam svjecice uzimao znam da je na jednoj vlasnik inzistirao da se nareze deblji navoj da idu obicne i kupio je bio za 25kn ngk br7es i znam da se nakon tog vozio sa njom nekih 3000 km i da je prodan skuter.
a na tri su stavljene mislim da 12mm navoj i na jednoj je bio isti slucaj da je svjecica trjala 3500 km i skuter se od onda nit nije vozio vise tj. svakih 2-3 mjeseca je paljen.
a na druga dva je interval postao 1000 km kaj je vlasnicima bilo prihvatljivo pa su umjesto sintetike tocili polusintetiku i uzimali svjecicu :D (jedan je bio py drugi ditech) i oba su radila mozda 2000 km godisnje.
stvar je u tom kaj kod ovog prvog je ovo bila 7 i ona se zagrijavala vise i mogla se je cistit i nije bilo problema sa time.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju