Tehnički kutak > Injection
aprilia ditech previse goriva dobiva izgaraju svjecice...pomoc
spenaa:
danas probao upalit skut nakon 1 ipo bez slaganja probavanja skinuo auspuh i verglam ga dobiva toliko goriva da na ispuh curi van kao da nema iskru a iskra ubija....sad pitanje jedino sto nisam probao je kompjuter dali je moguce da je otisao?
Ceky:
frende... reko sam ti prepeljaj ga meni... nije kompijuter :glasses9:
nesmijem "tajne" odavat po forumu ;)
ive_91:
ja nezanm kaj si ti kemijao al ti je sturja u zescoj banani tj. komplet ubrizgavanje ditech radi maglicu i to finu dok je ispravan. mora palit i sa pol kompresije a na ispuh nesmije cijedit nista goriva skoro
moze kapnut nakon minutu verglanja.
crobex:
--- Citat: Ceky - 01 Travanj, 2011, 12:24:53 ---frende... reko sam ti prepeljaj ga meni... nije kompijuter :glasses9:
--- Kraj citata ---
zato smo tu da bi tajne postale tajne nas forumasa hehehhe :headbang:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Ceky - 01 Travanj, 2011, 12:24:53 ---frende... reko sam ti prepeljaj ga meni... nije kompijuter :glasses9:
--- Kraj citata ---
ima puno takvih koji znaju tajne pa se na kraju ispostave da neznaju niš više nego ostali, ili kad im daš skuter u ruke ostanu u čudu n akon dva tri veća problema
ako misliš nešto napisat napiši, ovdje ako misliš nešto tajit nemoj ni pisat onda,reci da neznaš i booook
boooze ceki baš si neudoban, gori si od igora i njegovog brata također :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju