Tehnički kutak > Injection

aprilia ditech previse goriva dobiva izgaraju svjecice...pomoc

<< < (9/17) > >>

ive_91:
ako me pamcenje sluzi urezuje se 12mm navoj jer za njega ima dosta mjesta i nema nikakve opasnosti.
neki su i stavljali 14mm navoj pa su isle ngk br6es pa je skuter s njom odvrtio gro km i prodan.. ali to je riskantno radit jer lako se probije stjenka.

crobex:
nista dat ću tokaru pa neka čovjek napravi svoje, ovo sa svjećicama 65kn je neizdrzivo

ive_91:
al svjedno ces morati rijesit zasto ti izgaraju, ako si iz okolice zg. mozemo nesto probat rijesit po tom pitanju..
nekoliko ditecha sam izvlacio iz takvih govana i problem zna bit u kompresoru sto slabo druka, ili u samom setu ubrizgavnja rasprsivac i dizna.

3alfa3:

--- Citat: crobex - 18 Ožujak, 2011, 12:53:49 ---da li je netko stvarno dao glavu, tokaru da se moze staviti obična sviječica. ja muku mučim s dvije aprilije malo rade malo ne. Nemogu vjerovat da nova sviječica koja se stavi na motor upali skinem ju da vidim izgaranje vratim gore vise neće upaliti motor. Stavim staru motor isprve upali, imam osjećaj da me skrivena kamera snima u radioni  ???

--- Kraj citata ---

Znam decka sa SS foruma (admin je tamo) koji je zglodao navoj na ditehu i jedino je mogao kupit novu glavu ili narezat siri navoj. Odlucio se za ovo drugo i preporodio se (financijski)  ;D

maki 225:

--- Citat: crobex - 18 Ožujak, 2011, 13:36:54 ---nista dat ću tokaru pa neka čovjek napravi svoje, ovo sa svjećicama 65kn je neizdrzivo

--- Kraj citata ---
65 pajdo pa to kod tebe i nije puno mogu ti reč..
Kod mene 100,130 pa nadalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju