Tehnički kutak > Injection
aprilia ditech previse goriva dobiva izgaraju svjecice...pomoc
Lenko:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Ožujak, 2011, 01:41:03 ---Jedan od najbolji nacina
--- Kraj citata ---
Pa što se to kod vas malo češće ne praktikuje ? Sve zajedno izađe 10-15 evrića. Malo kinte za veliki problem ! Kod nas ima da se KUPI ultra čvučna kadica za 35 evra. Kupiš i sam si svoj gazda !
P.S. Koju iridijum svećicu da stavim na Di Tech-a ? Densio UI24, ima li još neka, od drugog proizvođača ?
ive_91:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Ožujak, 2011, 02:09:34 ---Treba narezat veci navoj u glavi i koristit jeftine svjecice ;D
--- Kraj citata ---
i u 50% slucajeva te svjecice traju duze onda..
Iwo SR Tuono:
--- Citat: ive_91 - 17 Ožujak, 2011, 22:45:42 ---
i u 50% slucajeva te svjecice traju duze onda..
--- Kraj citata ---
nije pravilo a ni praksa
Iwo SR Tuono:
--- Citat: lenko - 17 Ožujak, 2011, 20:04:59 ---Pa što se to kod vas malo češće ne praktikuje ? Sve zajedno izađe 10-15 evrića. Malo kinte za veliki problem ! Kod nas ima da se KUPI ultra čvučna kadica za 35 evra. Kupiš i sam si svoj gazda !
P.S. Koju iridijum svećicu da stavim na Di Tech-a ? Densio UI24, ima li još neka, od drugog proizvođača ?
--- Kraj citata ---
ultrazvuk dođe 100kn u bosch servisu kod mene
crobex:
da li je netko stvarno dao glavu, tokaru da se moze staviti obična sviječica. ja muku mučim s dvije aprilije malo rade malo ne. Nemogu vjerovat da nova sviječica koja se stavi na motor upali skinem ju da vidim izgaranje vratim gore vise neće upaliti motor. Stavim staru motor isprve upali, imam osjećaj da me skrivena kamera snima u radioni ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju