ipak su lezajevi ok,ovo je nesto sa deklom...bez dekle radi ko singerica,ne cuje se nikakvo struganje itd...i kad ga ugasim on se ne zaustavi odma(kao da ga nesto koci),nego napravi jos nekoliko krugova...a sta je u pitanju cu da vidim neki drugi dan,sad nemam vremena,ali mi je samo to bilo bitno...da je sa masinom sve u redu...bez dekle moram da mu sajlu stavim kako bi trebalo,i jos da smanjim malo ler na srafu...inace,odradio je 2puta po 20min i jednom pola sata,i je mislim da je to dovoljna razrada u leru...posle ide voznja...gledacu da ga sto manje hladim dok traje razrada,tj.da prelzazim sto vece relacije u cugu(posto voznja na hladno nije dobra ni za razradjen motor,a kamoli ovako).I posle 200km stelovanje...
A i onaj problem sto sam imao s njim dok je imao serijski cilindar da ujutru tesko pali se sad izgubio...sad na daljinski pali iz prve ujutru...i to upali cim pocne da vergla,i onda vrti bendiks u prazno dok alarm ne prestane...to je verovanto zbog semeringa,sad sam ove stvarno profi namsetio,onaj do magneta sam ubacio tacno 12mm,a ovaj poravnao sa blokom(strci mozda 0.5mm,jednostavno vise ne moze da se nabije,tkao je kod oba freeja).