Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Free
Milos1996:
ok,tebi se ne svidja meni se svidja i to je tako...i sledeci put bi mogao to da zadrzis za sebe,i da mi ne kvaris volju...
Inace,evo su sveze ofarbane palstike:
Ja stvarno ne razumem sta je toliko ruzno na freeju...kad se lepo ofarba po meni lepo izgleda...super mali gradski motorcic...al o ukusima se ne raspravlja...
I na ovom forumu sam za oba freeja vec 100 puta cuo da mi je motor ruzan...vi bas umete da ubijete coveku volju...a ima masinu kao i runner,NRG itd...jedino su plastike drugacijeg oblika i nista vise...i nije bio u pitanju kratak prenos,nego mala dizna,kad sam stavio 75 isao je 74kmh po GPSu...i + je semering bio skroz pocepan...sad ce da dobije i KIT,pa ocekujem bar 80kmh po GPSu,sasvim dovoljno...
Milos1996:
Nakon dosta maltretiranja je upalio...imao sam problem sa varnicom,bila labava buksna on bobine do elektronike...al nebitno,sredio sam to,upalio je,ali imam osecaj kao da po malo struze nesto u masini...
Inace,uslo je malo vode kad je ovaj prao masinu,i nije radilica mogla uopste da se okrene,ali sam ja onda malo napred-nazad i razglavio je,i nije lose isla...ja mislim da to nema veze,jer ce da korozija da se skine cim motor upali...da nije mozda do toga?
E,da,i sraf za ler je zavijen do kraja,i nece da radi dok sajlu gasa ne nategnem malo...
Inace,prima lepo gas itd...snimak prvog paljenja:
Evo masine pre ugradnje sa novim malossi sportom...ko nova...
vanjossi:
ljepo si to odradio, al stvarno ima cudan zvuk
Milos1996:
pa i meni se cini...masina se cuje vise od auspuha...el moguce da je voda ostetila lezaj?Ja mislim da bi se to ispoliralo cim upalim masinu,a on radi vec 40min u leru i sve isto...nzm kako da opisem ovaj zvuk,ali cini mi se kao da nesto struze...
vanjossi:
probaj skinut dole opet sve pogledat, nista te ne kosta, pa ako su zahrđali ležajevi sumnjam da ih mozes vartiti u zivot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju