Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Free
vanjossi:
--- Citat: Milos1996 - 19 Ožujak, 2011, 14:02:48 ---sto?nisu dobri?
--- Kraj citata ---
nisu neka kvaliteta, a tako i koštaju, najbolji CORTECO VITON(smeđe su boje za piaggio)
Milos1996:
El si imao iskustva sa njima,el pocnu da pustaju posle nekog vremena ili sta?
Inace kod onog turpijanog piagga sam kupio SKF lezajeve u stage 6 pakovanju,i dobio smedje semeringe,to su verovatno ti...
A za ovog sam kupio potuno iste te SKF lezajeve,ali u RMS pakovanju,lezajevi su isti,ali su semerinzi crni,to su verovatno ti...preso sam 250km i vec su propisala oba...ja sam mislio da je zbog lose ugradnje,ali izgleda da nije...
A onaj do magneta je ispadao,ps mi je jedan majstor rekao da zalepim sa lakom za nokte...tako sam i uradio,i vise nije bilo problema,ali el zna neko koliko to jako drzi,dal cu moci sad da skinem semeringe,s obzirom da necu da otvaram blokove(vec sam otvaroa pre 250km i promenio lezajeve i radilicu)?
I koji je najbolji nacin za vadjenje semeringa bez otvaranja blokova?
ivanm:
moraš ga izvući nekim malim odvijačem ali pazi da ne oštetiš osovinu ili dosjed.. znači odvijač zapikni u središnji dio semeringa i pokušaj ga izvući van.. kad krene ići će bez problema..
stavi plave to su od vitona.. (fluoropolymer elastomer)
Milos1996:
ok,probacu kad dodje masina sa farbanja...pozz
tomovzo666:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Ožujak, 2011, 23:42:38 ---Ovo ja nebi niš ulagao, neide ti brže jer je neki kratki prijenos u tome, a možda ti je i blokada u grani od auspuha ili u prigušivaču još uvijek
to malo uredi i prodaj ća i uzmi nešto bolje
--- Kraj citata ---
slazem se sa tobobm,meni se taj motor ne svidja,ali svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja,hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju