Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Free
Milos1996:
ipak su lezajevi ok,ovo je nesto sa deklom...bez dekle radi ko singerica,ne cuje se nikakvo struganje itd...i kad ga ugasim on se ne zaustavi odma(kao da ga nesto koci),nego napravi jos nekoliko krugova...a sta je u pitanju cu da vidim neki drugi dan,sad nemam vremena,ali mi je samo to bilo bitno...da je sa masinom sve u redu...bez dekle moram da mu sajlu stavim kako bi trebalo,i jos da smanjim malo ler na srafu...inace,odradio je 2puta po 20min i jednom pola sata,i je mislim da je to dovoljna razrada u leru...posle ide voznja...gledacu da ga sto manje hladim dok traje razrada,tj.da prelzazim sto vece relacije u cugu(posto voznja na hladno nije dobra ni za razradjen motor,a kamoli ovako).I posle 200km stelovanje...
A i onaj problem sto sam imao s njim dok je imao serijski cilindar da ujutru tesko pali se sad izgubio...sad na daljinski pali iz prve ujutru...i to upali cim pocne da vergla,i onda vrti bendiks u prazno dok alarm ne prestane...to je verovanto zbog semeringa,sad sam ove stvarno profi namsetio,onaj do magneta sam ubacio tacno 12mm,a ovaj poravnao sa blokom(strci mozda 0.5mm,jednostavno vise ne moze da se nabije,tkao je kod oba freeja).
Milos1996:
Stigo i karb,dellorto 17.5mm...
evo,original 100%...
Dizna 83 je odsla uz njega,tako da sam ga montirao sa njom,sa serijskim,ne preradjenim airboxom,ne verujem da ce da trazi vecu...moze samo manju,al to nije ni bitno,bitno da ne zalepi...
Milos1996:
stiglo i sediste sa tapaciranja...
Evo svezih slika posle pranja,tek je sklopljen...meni se svidja kako je ispao...sad jos nalepnice i TREK da se ofarba i montira...onu prednju masku jednostavno nikako ne mogu da sastavim,kao da su deformisane,nista im ne smeta,sa te strane nema ni jadna zicica,samo cista sipka,ali ne mogu i jendu i drugu stranu da spojim...ovo je najbolje sto moze,morao sam da busim i nove rupe za nosace itd...al izgleda i ovako ok...
Sad sam ga provozao 5km,sve na vrh gasa,ide super,ne trokira uopste,a evo svecice kad sam stigo kuci:
Dizna je 83,igla na srednjem zarezu,sraf za vazduh 2kruga...sad sam ga za svaki slucaj zavio za 1krug,da bude malo deblja smesa,dok traje razrada...inace,meni se cini ok,mada ce verovatno da trazi malo vecu diznu sa TREKom,ali cu prvo da probam da mu malo zatvorim airbox...i zbog dizni,a i zbog potrosnje
CoK:
sic mi se dopada, jako lijepo odradeno :icon_thumright:
svjecica se ne kuzi bas previse, obicno se stela na staroj jer se lijepse vidi boja
Milos1996:
Danas sam nakacio TREKa,stavio rolnice 4.3g(koje su i pre bile na serijali sa TREKom),i cini mi se da bas lepo ide...maximalna brzina 82kmh po satu i 84kmh po GPSu...vuce ko lud,ne bas ko turpija,ali skoro...tamo gde je pre sa TREKom izlazio 40 sad izlazi 60...
Znaci sa KITom sam dobio 22kmh vecu krajnju i mnogo bolje ubrzanje...a potrosnja skoro ista,nisam testirao potorsnju sa TREKom,ali ako je i velika to je zbog nenastelovanog karba...
Sraf je odvijen 2kruga,igla na srednjem zarezu,dizna 83,a u airboxu je jedna rupa do pola zatvorena,a ostale 2 su slobodne...i lepo prima gas,vuce ko lud itd...ja zadovoljan :)
Evo je i svecica nakon 1km punog gasa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju