Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

tuning mog freeja

<< < (8/11) > >>

Milos1996:
ovo je nakon 1km full gasa...

El mislis da smem da stavim 75diznu,el nece sigurno da zalepi?Ja do sad vozio na 85,i lepo je isao,nije trokirao uopste i sl,jedinos ot je trosio 8l,a sad mu velika i 80dizna....sto znaci da sam ja vozio na 10broja vecoj dizni od idealne,a on opet nije trokirao...kako je to moguce?

Muhi:
ovo je prevelika dizna...prvo nadji idealnu diznu da svecica bude lepe boje,kasnije sraf za semsu i onda ako treba iglica. :)

danc00:

--- Citat: Muhi - 30 Travanj, 2011, 17:35:29 ---ovo je prevelika dizna...prvo nadji idealnu diznu da svecica bude lepe boje,kasnije sraf za semsu i onda ako treba iglica. :)

--- Kraj citata ---

Baš obratno, nek podesi vijak za smjesu i ler gas, pa nek podesi iglicu za srednji gas, i onda nek fino štela diznu u finese...lakše je štelat kad kreneš ispočetka nego od velike dizne pa prema dole, ovak kad dođeš do dizne več znaš koja bi trenala biti!

steeef:
probaj s još manjom diznom..ovo je prebogato..pa podesi ostale komponente.

Milos1996:
ipak je bilo zbog previse ulja u mesavini,napravio sam novu mesavinu,tacno 2.5%,i evo je svecica nakon 1km punog gasa:

Nisam imao digitalca kod sebe,pa sam mobom slikao,ali valjda se vidi boja...meni izgleda ok...ovo je sa diznom 80,ipak bi 75 bila presiromasna...

Kako se vama cini?

Nego,kako se steluje onaj sraf za smesu?Kod mene on nema nikakvog uticaja,mogu da ga odvijem 3 kruga,i da ga skroz zavijem,motor isto radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju