Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
tuning mog freeja
aleksapgo:
masina je ok isuper ide ali izgled :nono: :nono: :nono:
koliko si para ulosio sve skupa
Milos1996:
njega sam platio 420e i oko 600e u masinu...sve sam novo stavljao,a morao sam da kupujem 2 karba posto je onaj arreche stalno prelivao i nije mogao da se popravi...+gume,i te zajebancije...uglavnom preko 1000e...i meni je ok...samo me sad muce ove vibracije...
Rasturao sam komplet masinu,promenio elzajeve radilice i nosio raidilicu kod 3 masjtora,i svi kazu da je dobra...jedan je stavio na onaj stalak i okrenuo,imala je celu jednu desetu odstupanja,ali on kaze da je ok i da nikad ne moze da bude 100%...odnesem kod drugog,on je ubaci u strug,ukljuci,pogleda od oka i kaze dobra je...pazi da ne vidi 2 stote od oka...odem kod 3. on je ubaci u strug,stavi komparater i na jednoj strani ima cela deseta,a za druge manje...i on kaze da ne valja ona rupica gde se ucvrscuje radilica,i onda je gurnuo ceo onaj deo do variomata u strug i pritego,virile su samo polutke i deo do magneta,kuckao dok nije nacentrirao,i onda je imala 2stote...on kaze da je to ok i da nema potrebe da se centrira...i ja vratim sve nazad sa novim lezajevima,ali na velikim obrtajima i dalje mnogo trese...nzm sta vise da radim...
El moguce da toliko trese zbog 1desete u radilici?
Stormer:
Masina.. Jaooo beba.. xD .. fino..
SAmo skuter mi je neki kockast..
Milos1996:
Stavio sam danas diznu 80(bila je 85),i evo je sad svecica...ja ne mogu da procenim kakva je smesa,sa 85 je vise vukla na braon,sad nesto crno bzv...
pralas:
dosta bogata smjesa
jel to na full gasu,sredini gasa ili kombinirano?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju