I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 52 Gostiju pregledava ovu temu.
u pravu si ako ne produže radni staž
ma neću ja doživjet 65-tu ,a kamo 70-tu pa nek si onda oni nabiju onu moju mizernu penziju u š#pak
več su je potrošili
e ljudi moji ja bez posla ko bez kurcane znam kako vi mozete
ja bi radio mjesec dana puno radno vrijeme i za 1000knpa ti misli
ma hladno vani nemožeš se pomaknut kako brije sjeverac, pa gdje onda na forumu visiti kao priljepak.
pa to oni hoče da ti radiš za skoro džaba hoće od hrvatske napravit afriku da radimo za kruh(doslovno) cijeli dan neznam za 1000kn punor radno vrijeme da idem po parkićima vjerojatno bih zaradio vise od tebe skupljajući boce
pa ok vozimo se u manje vise dobrim autima, imamo manje vise ok skuterice i to. Al ajde pogledaj kakvo nam je zdrastvo, kakva nam je policija, sudstvo. Da bis dobio posao u nekoj drzavnoj firmi moras bit clan neke stranke ili dat pare. Ovo nisam procitao ni na net.hr-u ni na index-u jednostavno znam iz iskustva kako je. Al dobro mozemo sami sebe tjesit da nam je dobro ovako i da uvijek moze bit gore pa nam je super
ja mislim da baš netreba šutit jel ak neko šuti i nežali se tek onda mu može biti samo gore, ak šutiš i nežališ se neko će mislis da ti je dobro a zapravo se jako loše osiječaš i to ti neodgovara
jaco odlazi jaco odlazi jaco odlazi jaco odlazi jaco odlazi................