Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo odlučio sam se za ovaj setup pa šta vi mislite o tome?

<< < (6/9) > >>

black-rox:
Evo odlučio sam se za pwk 21  :icon_thumright:

MARINO:

--- Citat: ivanm - 17 Prosinac, 2007, 18:25:06 ---za jače midraceve ZABORAVIT mješalice jer nema te pumpice koja će davat dovoljno ulja na 13000 okr.. ako i daje neće davat ravnomjerno i to u nakritičnijim okretajima..
zaboravit to i radit samostalno mješavinu 2%..

--- Kraj citata ---
istina,jer se 2t motori podmazuju kad dajes gas i npr kad ides po nizbrdici pun gas i onda gas skroz pustis,motor ostane na visokim okretajima a ulja dobiva kao na minimumu i to ne valja i zato uvijek treba drzat bar mali gas al ja nekad dolijem i malo ulja u bengu uz mjesalicu... :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: MARINO - 18 Prosinac, 2007, 16:02:06 ---
--- Citat: ivanm - 17 Prosinac, 2007, 18:25:06 ---za jače midraceve ZABORAVIT mješalice jer nema te pumpice koja će davat dovoljno ulja na 13000 okr.. ako i daje neće davat ravnomjerno i to u nakritičnijim okretajima..
zaboravit to i radit samostalno mješavinu 2%..

--- Kraj citata ---
istina,jer se 2t motori podmazuju kad dajes gas i npr kad ides po nizbrdici pun gas i onda gas skroz pustis,motor ostane na visokim okretajima a ulja dobiva kao na minimumu i to ne valja i zato uvijek treba drzat bar mali gas al ja nekad dolijem i malo ulja u bengu uz mjesalicu... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Minarelli nema veze sa gasom, uljna pumpa ide direktno preko radilice.

black-rox:
Pumpa ide dole a gore ide pwk21 :icon_biggrin:

PitBull Aerox:
kakve se sve gluposti neće vidjet na ovom forumu :icon_scratch: u kojeg to još motora uljna pumpa ide preko gasa?!? hahaha koje gluposti....! pumpa ide preko radilice i bez obzira na kojim je obrtajima radilica bila pumpa daje 2% ulja, inače bi i serijale to dovodilo do zaribavanja! a kod tuniranih skutera se u rezervar ako se ne vadi pumpa van dodaje jos ulja da bi mjesavina bila oko 3%. to je jos 2-3čepa (zavisi koliki je čep)!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju