Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo odlučio sam se za ovaj setup pa šta vi mislite o tome?

<< < (5/9) > >>

black-rox:

--- Citat: Mr J - 16 Prosinac, 2007, 18:41:20 ---Opet on dellorto 21 be, j***lo te TO!  :happy8:

--- Kraj citata ---
Neznam za karb još razmišljam jer sam mislio pustit mješalicu a pwk nema za mješalicu najgore mi to šta sam maknuo orginal rezervar za ulje i stavljao drugi ispod sjedala i jebao se s tim da lijepo ispadne sad to moram sve maknut,a i taj karb je velik tako da mi se čini da ću morat rezat plastiku ispod sjedala evo ovako to sad izgleda

Ovo moram napravit za pwk

gumy:
ja sam sebi izvadio uljnu, nek ti nebude lijeno mješati gorivo, barem si siguran, a nisu mali novci u igri ak zariba...

black-rox:

--- Citat: gumy - 16 Prosinac, 2007, 23:30:55 ---ja sam sebi izvadio uljnu, nek ti nebude lijeno mješati gorivo, barem si siguran, a nisu mali novci u igri ak zariba...

--- Kraj citata ---

Par njih mi govori stavi black edition 21 a par pwk 21 i sad sam na čudu koji :dontknow:

Mr J:
pwk... lako se doda mala cjevcica sa navojem na karburator, za ulje... to nije nikakav problem, i vakuum ako nema nadoda se... to ti je sve nista...  :icon_thumright:

ivanm:
za jače midraceve ZABORAVIT mješalice jer nema te pumpice koja će davat dovoljno ulja na 13000 okr.. ako i daje neće davat ravnomjerno i to u nakritičnijim okretajima..
zaboravit to i radit samostalno mješavinu 2%..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju