Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo odlučio sam se za ovaj setup pa šta vi mislite o tome?

<< < (7/9) > >>

Crazy Kuree:
Jest smješno al ima motora koji zajedno sa gasom imaju još jednu sajlu za ulje i kako daješ gas tak i ulje ide

black-rox:

--- Citat: PitBull Aerox - 18 Prosinac, 2007, 23:43:28 ---kakve se sve gluposti neće vidjet na ovom forumu :icon_scratch: u kojeg to još motora uljna pumpa ide preko gasa?!? hahaha koje gluposti....! pumpa ide preko radilice i bez obzira na kojim je obrtajima radilica bila pumpa daje 2% ulja, inače bi i serijale to dovodilo do zaribavanja! a kod tuniranih skutera se u rezervar ako se ne vadi pumpa van dodaje jos ulja da bi mjesavina bila oko 3%. to je jos 2-3čepa (zavisi koliki je čep)!

--- Kraj citata ---
Piaggio ima pumpu ulja preko gasa,a minareli preko zupčanika na radilici :icon_thumright:

MARINO:

--- Citat: PitBull Aerox - 18 Prosinac, 2007, 23:43:28 ---kakve se sve gluposti neće vidjet na ovom forumu :icon_scratch: u kojeg to još motora uljna pumpa ide preko gasa?!? hahaha koje gluposti....! pumpa ide preko radilice i bez obzira na kojim je obrtajima radilica bila pumpa daje 2% ulja, inače bi i serijale to dovodilo do zaribavanja! a kod tuniranih skutera se u rezervar ako se ne vadi pumpa van dodaje jos ulja da bi mjesavina bila oko 3%. to je jos 2-3čepa (zavisi koliki je čep)!

--- Kraj citata ---
mislio si rec kako na ovom forumu ima ljudi koji nemaju blage veze o motorima,ti ocito nisi nikad ni vidio piaggio masinu a kamoli ista radio na njoj,e pa ovako ja imam sr 150 koji ima piaggio masinu i kad sam kupio sajlu gasa dobio sam sajlu koja se na kraju odvaja na dva dijela,jedna za karb a druga na MJESALICU...I sve piaggio makine se podmazuju kako im  dajes gas a ti pitas u "kojeg to motora uljna pumpa ide preko gasa"... :notworthy:
prvo provjeri neke stvari prije nego sta pocnes srat po tuđim postovima...

PitBull Aerox:

--- Citat: MARINO - 19 Prosinac, 2007, 15:25:05 ---

--- Kraj citata ---
mislio si rec kako na ovom forumu ima ljudi koji nemaju blage veze o motorima,ti ocito nisi nikad ni vidio piaggio masinu a kamoli ista radio na njoj,e pa ovako ja imam sr 150 koji ima piaggio masinu i kad sam kupio sajlu gasa dobio sam sajlu koja se na kraju odvaja na dva dijela,jedna za karb a druga na MJESALICU...I sve piaggio makine se podmazuju kako im  dajes gas a ti pitas u "kojeg to motora uljna pumpa ide preko gasa"... :notworthy:
prvo provjeri neke stvari prije nego sta pocnes srat po tuđim postovima...

--- Kraj citata ---

da, upravu si, u piagio neznam nista osim osnovno, promjenit valjke i ostalo, al u minareli znam sve

nisam trebo odmah napadat al mi je to preglupo, ulje spojeno na gas... pa nije to kinez, neznam, zbilja mi je to glupo kod piagia ak je vec tak....!

ivanm:
nije samo piaggio nego i skoro svaki pežo (osim 2001-2002. god) ima na pumpici potenciometar gasa, a i svi noviji skuteri također..
od frenda CPI ima potenciometar gasa na pumpi..
kažem kod gus kita još ajde, nategneš malo taj potenciometar pa daje više ulja ali na jakim set upima gdje se motor visoko vrti treba samostalno radit mješavinu jer je to puuno bolje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju